Transport gratuit pe Elefant

Astăzi Elefant are transport gratuit pentru orice comandă. Deja am o mie de gânduri în cap și nu știu către ce să mă orientez mai întâi. trebuie să fiu sinceră și să recunosc că cel mai mult îmi doresc o carte pentru copii. Am văzut-o prezentată de către o altă blogăriță și de atunci am rămas cu gândul la ea.

unde-este-mami-animale-domestice_1_fullsize-min
Cartea „Unde este mami?” este foarte interesantă și educativă. Pe fiecare pagină apare câte un animal iar copilul trebuie să îi găsească mămica. Are o rotiță pe lateral și în partea de sus apar mai multe animale iar copilul trebuie să aleagă animalul potrivit. Este foarte educativă și sigur i-ar fi de mare ajutor. Am cumpărat și câteva cărți de povești dar nu prea are răbdare să asculte. Rar se întâmplă să asculte 2-3 poveșți. Se plictisește repede.

ceas-daniel-klein-8680161187264_22_1-min

Mi-am făcut și lista cu dorințe pentru Crăciun. Eu vreau acest ceas Daniel Klein și am să-i înmânez scrisoarea moșului personal. Nu are cum să spună că nu știe ce vreau. Ce frumos s-ar vedea acest ceas pe mâna mea …. mmm

ulei-chi-silk-infusion-50-ml_355_1-min

Uleiul pentru păr de la CHI este foarte dar foarte lăudat iar până în prezent eu nu am reușit să intru în posesia lui. Aș vrea să văd dacă este atât de bun pe cât se spune pentru că părul meu trece printr-o perioadă mai dificilă. A început iar să îmi cadă foarte mult. O fi oare din cauza temperaturilor scăzute? Oare mă pregătesc pentru iarnă?

Cred că aceste produse îmi sunt suficiente pentru moment deși înainte de plasarea comenzii n-am să evit să mai arunc o privire către produsele la ofertă. Nu contează că am cheltuit aproape 300 lei … contează că am economisit transportul de 9 lei 🙂

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.