Povestea ploii si un outfit facut intr-o zi insorita!

Oare sunt meteodependentă?! 2 zile a plouat și a fost frig și eu am suferit în casă. Nu pot să nu vă povestesc exact ce am făcut în aceste 2 zile. Duminică am ieșit la plimbare în parc împreună cu niște prieteni. După ce am alergat prin parc după Criss am hotărât să mergem să mâncăm o pizza și am fost într-un restaurant cunoscut în Galați care are pe o terasă închisă și nu avea Criss cum să fugă. După aproape o oră a venit ploaia și Criss era în culmea fericirii. Nu a mai văzut ploaie și sărea prin bălțile făcute pe terasă și ulterior a găsit un burlan pe care se scurgea niște apă și Criss stătea să îi curgă toată apa în cap. Când am văzut-o udă din cap până-n picioare am murit de bucurie.

blugi-cndirect-min

Blugi – link

Până să vină chelnerița a mai găsit niște bălți și mai băga mâna în ele și mai arunca cu apă. Nu vreau să creți că sunt o mama iresponsabilă doar că dacă încercam să o opresc din drumul ei începea să țipe, să urle, de se uita toată lumea la noi. Am preferat să o las în legea ei și am plecat cât am putut de repede. Evident că a răcit. Îi curge nasul râuri-râuri. Seara a dormit aiurea rău și plângea că nu putea să respire și luni am avut o zi groaznică. Îmi venea să strâng pe cineva de gât. Nici acum nu a scăpat de mucișori dar este ceva mai bine.

Eu vreau să vă arăt câteva poze făcute în ultima zi cu soare. Am purtat o pereche de blugi CNDirect și cred că sunt primii blugi cumpărați de la ei. Îmi place materialul și modelul ia mărimea o alegeți la fel ca de pe restul site-urilor de afară, analizați bine dimensiunile. Nu am făcut multe poze dar o idee vă puteți face.

blugi-cndirect2-min blugi-cndirect3-min blugi-cndirect4-min

You may also like

5 comentarii

  1. zuzi, vezi ca primul link de sub poza nu este functional. In rest, despre blugi eu ma abtin. In afara de pret care e foarte ok, mie nu imi place nimic din ce este asa ”franjurat” :D. Asa-s babele, ce sa le faci? Abia astept sa vad daca vine si fana noastra sa zica ceva nou :))

    1. Deocamdata liniste. Nu frecventeaza foarte des blogul se pare.
      Blugii rupti nu sunt pe placul tuturor. Nici mamei nu ii plac si se tot roaga de mine sa port si eu o pereche mai normali 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.