Detalii din spatele concertului Andre Rieu

andre-rieu-la-bucuresti-regulile-de-acces-la-concertele-andre-rieu-18506703-min

(sursa www.jurnalul.ro)

Concertul violonistului Andre Rieu a avut loc în Piața Constituției în vară. Nu am avut cum să ajuns cu toate că mi-ar fi plăcut dar principala problemă a fost Criss. Nu am avut cu cine să o las și am fost nevoită să dau biletele mele cadou verișoarei mele. Nu am vrut să risc ca toată lumea să fie atentă la cât de tare poate țipa Criss. Am suspinat că nu am putut ajunge cu toate că îmi făceam speranțe mari.

Am ascultat poveștile verișoarei mele care a fost prezentă și mi-a spus cât de impresionată a fost de acest eveniment. Un alt aspect care m-a impresionat a fost faptul că acesta a donat profitul obținut din vânzarea DVD-urilor cu concertul susținut în București pentru victimile incendiului din Colectiv. Un gest teribil de frumos și mi-ar fi plăcut ca și alți artiști consacrați să facă asta. Știu că au fost câteva concerte cu soliști români organizate în scopul ajutării acestor persoane dar parcă mi-ar fi plăcut să se fi mobilizat mult mai multă lume așa cum s-au mobilizat oamenii pentru donarea sângelui.

Am citit un articol referitor la ecranul pe care urma să fie redat întregul concert. Concertul a fost redat pe un ecran LED imens ca să poate fi observat orice detaliu și a avut o dimensiune de  24×6 metri. Faptul că ecranul a fost construit din 360 ecrane LED și a pus 2 probleme precum construcția și transportul. Pentru că mutarea și demontarea acestora trebuia făcută cu o viteză și o precizie cât mai bună firma TENTE a venit cu o soluție. Să monteze roți de cauciuc de diferite dimensiuni pentru cărucioare speciale pentru a muta ecranul cât mai aproape de public.

 Îmi imaginez că este o muncă grea pentru cei care fac ca tot ce este în jurul artistului să funcționeze și cum o roată poate fi cheia rezolvării unei probleme de acest gen.  Așa am aflat despre firma TENTE, o firmă care se ocupă de mișcare. Acesta oferă soluții tuturor celor care vor să pună în mișcare ceva și nu știu cum să realizeze. Este un magazin bazat pe roți și role.

Numele Tente vine de fapt de la o suburbie a unui mic orășel din Germania. Inițial aceasta a început prin comercializarea rolelor sub formă de bilă și a rolelor pentru ușile glisante de dulap. Ulterior compania a început să producă rolele în sine.

Am făcut un mic rezumat a unei soluții găsite de către profesionaliști pentru transportarea unor obiecte de dimensiuni gigantice și câteva cuvinte despre firma care se ocupă cu aceste roți. În prezent firma lucrează și colaborează cu cele mai mari companii și cu cele mai vestite fabrici fiind recunoscuți prin produsele calitative. Clienții lor din cele peste 100 de țări pot confirma că produsele sunt au o durată lungă de viață și proiectarea funcțională a produselor.

Sper că nu v-am plictisit cu povestea mea și dacă de Andre Rieu ați auzit am putut să vin și eu cu o noutate în ceea ce privește firma prezentată.

You may also like

16 comentarii

  1. Si eu imi doresc sa ajung la un concert Andre Rieu! E preferatul meu! Chiar stie sa faca spectacol. Nu mi-am luat bilete din acelasi motiv…. nu am cu cine sa il las pe Horia.

  2. Mi-ar fi placut si mie sa-l vad intr-un concert, dar nu a fost posibil, asa ca m-am consolat cu Clayderman, preferatul meu. Stiu ca cei de la Mall din Brasov au avut o proiectie cu un concert Andre Rieu, dar nici macar la aia nu am reusit sa ajung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.