Blugii mei de pe Erry.ro

În ultimul timp am cam neglijat magazinele online românești și nu prea le-am acordat suficientă atenție. Motivul nu îl cunosc nici eu ar astăzi vin să vă arăt experiența pe care am avut-o eu cu www.erry.ro. Am ajuns pe site absolut întâmplător și căutam diverse. Căutam ceva casual și mi-aș fi dorit un trench crem. Îl găseam tare potrivit pentru această toamnă doar că dintr-una într-alta am ajuns la blugi.

blugi-erry-min

Blugi – Erry.ro

Botine – AmiClubWear

Știți doar că blugii rupți sunt în topul preferințelor mele așa că am îndrăznit să mă uit la această categorie și mi-au căzut cu tronc o pereche. Am încercat să mă consolez cu gândul că am suficiente perechi dar inevitabilul s-a produs și i-am pus în coș și am trimis comanda. „Merit și eu o pereche nouă de blugi” – mi-am zis în gândul meu.

După părerea mea site-ul www.erry.ro este la început pentru că mai are de lucrat a câteva mici detalii dar având în vedere că nu fac parte din departamentul lor de marketing nu cred că trebuie să menționez acum ci ar fi mai potrivit să vă povestesc despre perechea de blugi primită. Coletul l-am primit repede. Cred că a doua zi îl aveam.

Am oscilat între M și L și pentru că de obicei pe site-urile de afară îmi comand L am zis că aceasta ar fi mărimea potrivită. Am vorbit cu o persoană care m-a lămurit cu câteva aspecte privitoare la mărime și m-a ajutat cu măsurători exacte și așa am aflat că blugii sunt ușor elastici. Blugii pe care i-am primit îmi vin perfect și sunt numai buni pentru toamnă. Se potrivesc perfect cu ghetele mele de la AmiclubWear luate anul trecut. Vă las câteva poze ca să vedeți mai multe poze cu acest produs.

blugi-erry2-min blugi-erry3-min blugi-erry4-min blugi-erry5-min blugi-erry6-min blugi-erry7-min blugi-erry8-min blugi-erry9-min blugi-erry10-min blugi-erry11-min

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.