De unde putem lua lenjerii pentru copii

Un copil este o adevărată binecuvântare și de când o am pe Criss am început să analizez fiecare copil și mai nou le analizez și comportamentul. În primul rând vreau să vă spun că prietena mea Alina a născut săptămâna trecută un băiețel. Este atât de firav și de micuț încât parcă am uitat că a fost și Criss atât de micuță. Am impresia că a trecut o veșnicie de atunci. Am trăit niște emoții foarte mari atunci când l-am ținut în brațe și recunosc că mi-aș dori să trec prin acele momente încă o dată. Chiar dacă a fost greu la început și am fost foarte stresată tot nu m-a determinat să renunț complet la acest gând.

lenjerie-patut-cu-5-piese-happy-bear-74707-0-min

Alina a fot luată prin surprindere de venirea bebelușului și nu a avut mai nimic pregătit așa că soțul a intrat în panică. Nu știa ce să facă și de unde să o apuce așa că a apelat la mine să îi povestesc de ce ar avea nevoie. Vroia să amenajeze câtuși de cât camera ca să nu vină soția acasă și să nu aibă nici măcar pătuț. Eu am fost mulțumită de Nichiduță. Nu este un copil :). Este un site unde se găsesc multe lucruri pentru copii și bebeluși. Pe www.nichiduță.ro am găsit cel mai ieftin pătuț. Știu că pare ciudat dar pe site au paturi din lemn la 300 lei cu saltea inclusă. Dacă vă uitați pe site-urile care comercializează produse la mâna a doua este posibil să plătiți o sumă puțin mai mică sau egală cu aceasta și cred că nu se merită. Nu mai rețin dacă în acești bani era i transportul inclus dar puteți verifica pe site. Dacă vă luați pătuț de aici sigur veți mai face și alte cumpărături pentru că așa am făcut și eu.

lenjerie-patut-cu-4-piese-safari-blue-102928-2-min

Aveam pătuț, aveam saltea dar nu aveam lenjerie. Așa că lenjeria mi-am luat-o tot de la ei. Găsiți multe modele și în mod cert veți găsi ceva pe placul vostru. Pentru un copil mic trebuie să luați lenjerie cu cu apărători laterale și cel mai indicat ar fi să optați pentru lenjeria din bumbac cu 5 piese. Aceasta are 2 rânduri de apărători adică pentru toate lateralele pătuțului și copilul nu are cum să se lovească, o pernuță slim care este mai mult de decor, cearceaf și o păturică.

Diferența dintre o lenjerie cu 5 piese și o lenjerie cu 4 piese este de 2 apărători. Cea cu 4 are asigurate doar 2 laterale și cea cu 5 are toate cele 4 laterale. Eu mi-am comandat câte una din fiecare model și mi-am luat suplimentar câteva cearceafuri cu elastic. Așa am sfătuit-o și pe Alina. Lenjeriile sunt calitative și deși le folosesc de aproape 2 ani nu dau semne de uzură, nu dispare culoare și nu se ia pe piele.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.