Modele unice de rochii de ocazie

Rochiile sunt un must have atunci când vine vorba despre un eveniment mai special la care trebuie să participăm. Trebuie să avem grijă la toate micile detalii. Vestimentația noastră joacă un rol foarte important și trebuie să avem grijă să fim îmbrăcate cu gust și să ținem cont de dress code-ul evenimentului. Nu este tocmai greu doar că sunt câțiva mici pași care trebuiesc urmăriți.

Când vine vorba de rochii de ocazie prefer să port rochii scurte de genul short homecoming dresses pentru că mi se par mult mai feminine. O rochie precum cea de mai sus are nevoie de o talie definită și de picioare frumoase. În zona sânilor are o ușoară susținere care face ca aceștia să fie frumoși și puțin ridicați. Chiar nu consider că este nevoie de un bust generos pentru acest model. Acea pană de pe umăr este superbă și cred că s-ar fi potrivit acest detaliu și la o rochiță simplă.

Rochie tutu

O rochie din tutu va fi mereu potrivită pentru o ocazie specială. Totul te duce cu gândul la o seară de poveste și te transformă într-o prințesă doar purtând-o. Chiar și detaliul în formă de fundiță din partea de sus este de efect. Mai rar găsești rochii speciale precum aceasta și chiar nu-i puteam rămâne indiferentă.

O rochie roșie ar putea fi perfectă pentru o persoană cu părul deschis sau ușor bronzată. Roșul mereu a fost o culoare plăcută și remarcantă. Detaliile acestei rochii nu sunt atât de evidente ca cele prezentate la primele două rochițe. Cu toate astea, are câteva detalii care o scot din anonimat și nu se remarcă doar prin culoare.

Șa acest model avem nevoie de un bust mediu spre mare pentru că rochița este destul de decoltată în partea de sus. Îmbină frumos dantela cu broderia și trena se potrivește de minune. Îmi place mjult de tot modelul și nici nu m-aș putea hotărâ asupra unuia dintre ele.

Care dintre cele trei modele vă place cel mai mult?

You may also like

6 comentarii

  1. Asa cum este ultima am avut in trecut pe o nuanta mai inchisa de turcuaz. Este foarte de efect!
    Acum daca ar fi sa-mi iau alta as alege ca prima ❤ manecutele cu pene mi se par geniale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.