“O gustare de proteine, vă rog!” – ce trebuie să știi înainte de a cumpăra batoanele proteice

Dacă ai început să mergi la sală, ai aflat probabil cât este de importantă alimentația în această perioadă. Așadar, fie că vrei să te tonifici, să scapi de grăsime sau să pui masă musculară, pe lângă shakeurile de proteine, merită să arunci o privire peste ceea ce îți oferă batoanele proteice de astăzi.

batoane energizante

Într-un rezumat extrem de scurt, beneficiile acestor gustări sunt că oferă într-un mod rapid proteine ușor digerabile – iar asta se traduce în exact scopurile tale (pe care le-am amintit anterior): o mai bună absorbție a proteinelor, sprijin în creșterea masei musculare, îndepărtarea surplusului de kilograme.

Iar dacă ar fi să vorbim doar de plusurile consumului de proteine (într-o dietă echilibrată), am avea nevoie de o serie de articole, în sine! Acestea se referă atât la sănătatea noastră, în general, cât și la modul în care performanța sportivă ne este îmbunătățită. Cum așa? Prin exerciții sportive, la intensitate ridicată, corpul uman are nevoie de mult mai multe proteine decât are o persoană sedentară … Cu cât, te întrebi poate? Nu cu un sfert, nu cu jumătate, ci DUBLU!

Tocmai de aceea, proteinele sunt atât de populare în discuțiile celor care merg la sală. Proteinele de calitate nu îți vor afecta sănătatea (consumate echilibrat și responsabil) conform părerile unor oameni – ci ele te vor ajuta să susții efortul pe care îl depui când te antrenezi.

Revenind la batoanele cu proteine, trebuie să înțelegem că rolul lor este multiplu:

  • Sunt niste snack-uri mai sănătoase decât dulciurile sau produsele cu foarte multe grăsimi/carbohidrați din supermarket-uri
  • Ajută la controlarea poftei de mâncare și deci la … slăbit! Ele pot să îți sporească metabolismul, pentru a crea un deficit caloric. Cauzează senzația de sațietate – specialiștii au arătat ca proteinele reduc nivelul hormonului de foame (mai precis a grelinei – enzima produsă de celulele ce căptușesc stomacul, ce stimulează pofta de mâncare).
  • Proteinele din aceste gustări pot ajuta în tot ce înseamnă forța sau performanța sportivă
  • Ele îți sunt de folos și pentru a te recupera după exerciții intense
  • Batoanele proteice pot stabiliza nivelul zahărului din sânge. În mod practic acest lucru ajută la prevenirea supraalimentării, combaterea diabetului, ajută concentrarea și aduce o stare generala de bine.

Pentru a afla mai multe despre aceste procese bio-chimice și a citi până în cele mai mici amănunte studiile ce au ajuns la aceste concluzii, aruncați o privire peste numeroasele materiale prezente și online.

Ca să te bucuri de aceste beneficii și să investești corect în sănătatea ta, alege întotdeauna mărcile premium, respectate în culturism și fitness – ca Dymatize, Kevin Levrone Signature Series, Musclepharm, Nutrend sau ProSupps. Citește cu atenție ingredientele, prezentările și descoperă alături de antrenorul tău ce ți se potrivește cel mai bine. La Protein House gasesti oricand o multime de batoane proteice, pentru orice gusturi!

În încheiere am păstrat ceva nou, proaspăt, testat și iubit de mii de oameni, acum și în țara noastră – Unique Bar (Kevin Levrone).

Top cinci motive pentru a alege noile batoane proteice Unique BAR de la Kevin Levrone

  1. Proteinele reprezintă o treime din conținutul fiecărui baton
  2. Vin în arome ce-ți lasă gura apă – caramel sărat cu alune sau ciocolată
  3. Au un gramaj perfect pentru o gustare – 45 de grame
  4. Sunt echilibrate din punct de vedere nutritiv: 15 grame de proteine din izolat și concentrat de zer, 11 grame de carbohidrati, 5.7 grame de grăsime, 1 gram de fibre.
  5. Au un total de 161 de calorii

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.