Ne vedem la concert! Nu uitati de Activia ….

Concertele nu sunt punctul meu forte. Nu am participat foarte des la astfel de evenimente. Am urmărit câteva pe HBO și mi-au stârnit interesul dar pentru că nu locuiesc într-un oraș mare nu am reușit să mă mobilizez și să merg nici măcar la cele din București. Cel mai mult mi-a plăcut concertul Loredanei Groza. Este un adevărat show și cred că după un spectacol de acest gen trebuie să se relaxeze vreo 2 zile.

poster_ActiviaSummerDrinks_-575x800

Totuși nu sunt atât de străină de aceste evenimente pentru că am participat și eu la un astfel de concert. Într-o zi a venit soțul meu acasă cu 2 bilete la concertul lui Robbie Williams din Viena. Întâi de toate iubesc călătoriile și nu aveam cum să refuz o astfel de mini vacanță și în plus Viena este unul dintre orașele noastre favorite așa că bucuria a fost mult mai mare. Concertul a fost unul de excepție. Nu există termen de comparație pentru că este printre puține concerte la care am participat dar a fost foarte frumos.

Anul trecut Clujul a organizat o serie de concerte care a avut o priză foarte bună la public. Mulți DJ au venit și au făcut super show și am avut prietene care au fost acolo și mi-au povestit ce atmosferă incredibilă a fost. Îmi doresc să ajung și eu anul ăsta la Cluj la unul din evenimentele care vor avea loc în această vară și sper ca această dorință să mi-o împlinesc împreună cu Activia.

Activia are în derulare un concurs cu ajutorul căruia poți merge la unul dintre aceste concerte: Garana Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire, Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați Activia de băut și să vă înregistrați pe site.

În plus puteți câștiga 2 bilete așa că trebuie să vedeți cine vă v-a însoți la acest eveniment. Eu îmi doresc să am o ieșire cu soțul meu așa că, la urma urmei, m-aș duce la oricare dintre aceste evenimente pentru că o ieșire este binevenită oricând!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.