Ingrijirea delicata a pielii cu gelurile de dus hranitoare de la Nivea Creme

Cea mai delicată îngrijire pentru pielea ta, cu gelurile de duș hrănitoare NIVEA CremeNIVEA Grupaj geluri de dus Creme-min
Atunci când intri la duș, ai nevoie de momentul tău de relaxare și răsfăț și de cea mai delicată îngrijire. Așa că NIVEA, expertul în îngrijire, a dezvoltat o întreagă familie a gelurilor de duș super hrănitoare, NIVEA Creme!

Inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru îngrijirea corpului (celebra NIVEA Creme, crema de uz general NIVEA Soft și loțiunea de corp NIVEA Smooth), gelurile de duș Creme îți curăță pielea eficient, dar foarte blând și oferă cea mai intensă hidratare.

NIVEA Gel de dus Creme Care-min

O piele învăluită în grija și parfumul unic NIVEA Creme, cu gelul de duș crema NIVEA Creme Care. Cel mai hrănitor gel de duș al familiei are o formula ce conține parfumul unic al celebrei NIVEA Creme (care adesea este atât de asociat cu grijă) și care îți trezește simțurile pentru ca ziua ta bună să înceapă încă din timpul dușului de dimineață. Formula super nutritivă cu pro-vitamina B5 și uleiuri prețioase îți curață delicat pielea și o îngrijește intensiv, lăsând-o catifelată și pregătită să înfrunte cu succes provocările zilnice.
Piele fină și parfumată, îngrijită de formula cu unt de shea, cu gelul de duș crema NIVEA Creme Smooth. Cu o textură cremoasă și o formulă îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E si F, NIVEA Creme Smooth îți răsfață ziua cu hidratare intensivă, de lungă durată.
O piele mătăsoasă și parfumatp discret îți va lăsa gelul de duș NIVEA Creme Soft, după un duș lung și relaxant, seara. Uleiul de migdale din formula hidratează și relaxează pielea, lăsând-o extrem de fină, pregătită pentru a fi mângâiată.
Preț recomandat NIVEA Creme geluri de duș: 11.02 RON fiecare (250 ml); 15.68 RON fiecare (500 ml); 20.76 RON (750 ml).

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.