Miscarea face bine

Eii bine da ….. îmi place să fac mișcare. Îmi place să merg mult pe jos dar iubesc să merg și cu bicicleta. Înainte de a rămâne însărcinată mi-am cumpărat o bicicletă. O frumusețe de bicicletă cu care umblam când aveam timp liber și mergeam cu ea doar pentru relaxare. În România sunt create pistele pentru bicicletă doar cu numele în sensul că ai mari șanse ca acea bandă să dispară subit sau să se termine într-un stâlp. Dacă nu s-a întâmplat nici una din aceste probleme atunci cu siguranță o mașină a parcat pe jumătate de pistă și trebuie să ocolești.

În Galați te poți plimba foarte bine pe faleză. Avem o faleză foarte frumoasă și suficient de lungă încât să faci câteva ture cu bicicleta pentru că aici drumul este ceva mai drept și nu sunt obstacole. Cu toate astea și aici este o problemă. Atunci când se face frumos afară și se încălzește vremea toată lumea se plimbă pe faleză și trebuie să faci slalom printre oameni pentru că marea majoritate a persoanelor nu țin cont de acele benzi special prevăzute pentru role sau bicicletă.Skaboard electric

De ce îmi doresc un skateboard electric

Pentru că locurile în care pot merge cu bicicleta sunt foarte puține și pentru că îmi este foarte incomod să îmi pun bicicleta în portbagajul mașinii și să mă duc să mă plimb într-un parc m-am gândit să îmi iau un skateboard electric. Aceasta pare a fi noua tendință în deplasare urbană. În plus acest smart board este făcut din cele mai bune materiale și are .

Roțile sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafețe și să aibă o aderență foarte mare și să rezistente în timp. Pe fiecare roată se găsește câte un motoraș. ele sunt foarte puternice și rezistente pentru o perioadă lungă de timp. Un alt mare atuu este faptul că aceste motorașe sunt 100% electrice și nu dăunează mediului înconjurător.

Pe mine m-a convins și sper să revin cât mai curând cu un astfel de gadget. Voi ce părere aveți?

 

 

You may also like

4 comentarii

  1. am vazut chestiile astea la un targ dar mi se pare al naibii de greu sa iti tii echilibrul pe ele. Pentru cine reuseste, sunt super tari. Cred ca e super sa strabati orasul calare pe ele.

  2. Nu m-as incumeta sa ma urc pe asa ceva. :)) Bine … am inteles ca au si o limita de kg deci nici nu m-as incadra

  3. Este minunata faleza din Galati. Eu locuiam chiar in port si era minunat a ies vara pe faleza 🙂
    Miscarea este importanta pentru toata lumea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.