Blue casual dress (ootd)

A  venit vara așa că trebuie să mă pregătesc și eu. Anul trecut am purtat rochii și blugi în egală măsură iar anul ăsta îmi doresc cât mai mult rochii și fuste. Să vedem ce îmi iese. Am ieșit din casă într-o zi sufocant de caldă. Nu mă plâng …. știu că am suspinat după soare. Am ieșit împreună cu gâza mică și ne-am îmbrăcat amândouă în rochii.

Rochie shein9

Rochie – link

Geantă – Jadu

Rochia purtată de mine este foarte comodă. Este o rochie scrută spre medie, depinde de înălțimea pe care o aveți. Eu de exemplu am 1,72, ca să vă puteți face o idee. Rochia este dreapta și vă puteți sublinia talia cu ajutorul unei curele cu care vine rochia. Mie mi-a plăcut să folosesc cureaua pentru că mai bătea și puți vântul și m-am simțit mai în siguranță. Materialul este foarte plăcut la atingere. Sunt chiar încântată de această rochie.

Geanta Jadu4-min

Geanta Jadu este una dintre favoritele mele. Mi-am luat 3 genți de la ei și toate sunt foarte frumoase și la prețuri bune. Aceasta este o geantă plic. Poate fi purtată pur și simplu în mână sau pe umăr. Bareta este din zale metalice și în plus vine la set cu un portofel suficient de spațios. Am să fac un articol separat cu gențile primite și detalii.

Rochie wholesalebuying4-min

Rochie Criss – link

Vedeta a fost Cristinuța. A apărut și ea în peisaj cu o rochiță foarte subțire și perfectă pentru zilele călduroase. Să nu credeți că sunt o mamă iresponsabilă și las copilul cu capul gol în soare dar că cam orice îi pun pe cap aruncă pe jos. Nici clămițe, coronițe sau bentițe nu acceptă. Eu tot îi cumpăr în speranța că le va accepta. Pentru rochiță am ales mărimea 100 și îi este un pic măricică. Dacă vreți să alegeți mărimea potrivită, verificați dimensiunile.

Rochie shein2-min Rochie shein3-min Rochie shein5-min Rochie shein7-min Rochie shein8-min

 

You may also like

8 comentarii

  1. Vaiiii, e supeba rochita ta!! Iti sta tareee bine, si buburuza mica este tareee frumusica.Pupici pt amandoua!!

  2. Frumoasa rochita. Tinuta ta este minunata. Sa o porti cu placere 🙂
    Printesa mica este pe masura 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.