White blouse & blue skirt (ootd)

Am o veste bună atât pentru voi cât și pentru mine. Acesta este ultimul articol pe care îl scriu pe blog. Săptămâna viitoare sper să termin totul de pus la punct și mă mut. Mai exact mă veți găsi pe www.rokolla.ro . Am să vă anunț exact când fac această mutare dar vroiam să știți decizia pe care am luat-o.

Bluză – link
Fustă – link

Astăzi vreau să vă arăt combinația perfectă pe care am făcut-o din ultimele 2 produsele primite în coletul SheIn. 2 produse care se potrivesc mănușă. Să vă povestesc despre ele pe rând. Bluza este foarte finuță și frumoasă. Mi-a plăcut că mânecile sunt trei sferturi sau mă rog. Au o lungime mai altfel decât orice altă bluză pe care o am. Este dintr-un fel de dantelă. În dreptul gâtului are un surplus de material special pentru o fundiță. Este delicată și feminină și potrivită pentru un outfit mai special. Mare grijă la alegerea mărimii pentru că este lucrată ceva mai mic. Verificați dimensiunile înainte de a vă alege mărimea. De exemplu eu am ales XL și îmi vine perfect dar dacă sunteți ceva mai corpolente va trebui să vă reorientați.

Este prima mea fustă de lungime medie. Am fost neîncrezătoare la început pentru că nu știam cum se va așeza pe corp dar am zis să risc. Prea am fugit de acest tip de fustă. M-am îndrăgostit pe loc. Materialul este foarte plin și puțin greu așa că se așează bine pe corp. Dacă aveți nevoie de un outfit special recomand această fustă. Merge foarte bine și cu un tricou simplu sau chiar cu tricouri cu mesaj. Am văzut câteva persoane mai îndrăznețe care au accesorizat această fustă cu teneși. Poate pe viitor am să încerc și eu acest stil!

 
 
 
 
 
 

 

You may also like

6 comentarii

  1. Bine te-am gasit in casa noua. Vezi? Despre genul asta de tinuta vorbeam. Mi se pare ca ti se potriveste cel mai bine! Felicitari pentru alegerile tale. Fusta arata mult mai bine pe tine, decat in poza lor.

  2. Îmi place ținuta la nebunie, vreau și eu fusta <3 îmi place cum vine cu bluza, zici ca e făcuta pentru aceasta fusta. Wow pentru rezultat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.