Be in Trend … Be fashion

Cred că femeile se relaxează numai cât privesc lucruri frumoase iar atunci când intră în posesia unor lucruri mult dorite …. plăcerea e și mai mare.

Fashion Days este un site cunoscut datorită promovării lui excesive. Dacă nu ai văzut prin oraș afișe cu reclamele la fashion days atunci sigur ai primit vreun mail de recomandare sau vreo prietena te-a anunțat că și-a cumpărat ceva drăguț de pe acest site. Iar în eventualitatea în care chiar nu știți absolut nimic am să vă spun eu.

Pe scurt Fashion Days este un site cu campanii active doar cateva zile. În fiecare zi intră cate o noua campanie. Firmele prezentate de Fashion Days ,de cele mai multe ori, sunt firme cunoscute și reducerile făcute sunt bune iar dacă găsești o campanie de SALE atunci este și mai bine pentru că reducerile sunt mai mari decât de obicei și produsele ajung cam într-o săptămână.

Produsele comandate de la restul campaniilor(adică fără SALE) ajung cam într-o lună.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele prezentate sunt din campaniile care vor intra mâine(02.10) așa că dacă vă place ceva va trebui să fiți prezenți la ora 8:00 pe site(la această oră încep majoritatea campaniilor).

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.