Boyfriend jeans

Iubesc blugii și m-aș îmbrăca tot timpul în blugi dacă aș putea. Întotdeauna am apreciat blugii boyfriend dar de fiecare dată când mă duceam să îmi cumpăr o pereche mă suceam rapid și îmi luam o pereche mai pe picior. Primii mei blugi boyfriend au fost de pe SheIn. Mi-am dat o comandă și când i-am primit am fost foarte încântată. Îmi veneau atât de bine și frumos încât la început aproape că nu mă mai dezlipeam de ei.

Blugi – link

Mi-am făcut curaj și mi-am mai comandat acum o pereche de blugi tot de la SheIn. Îmi place ca atunci când îmi iau blugi să văd măcar o poză cu o persoană care poartă acel model pentru că în felul ăsta îmi pot face o idee de felul în care se așează pe corp. De această dată am riscat. M-am gândit că nu are cum să îmi stea atât de rău. Este doar o pereche de blugi. Nu știu de ce am impresia că aș fi încăput și într-un număr mai mic. Mi-am luat L la acest model, așa mi-am luat la toți blugii de pe SheIn, și am zis că dacă aleg o mărime mai mică nu voi mai încăpea în ei. Asta este.

O altă parte a poveștii a venit atunci când i-am îmbrăcat. Trebuia să mergem la cumpărături în Carrefour și era o zi ploioasă. M-am gândit să mă îmbrac cu noii mei blugi, o pereche de teneși, un maieu și un cardigan negru. M-am simțit foarte confortabilă în această ținută. Cam așa arăt eu când plec pe fugă de acasă. Nu am avut timp să mă machiez. Am doar un strat de rimel și un pic de fond de ten pe față. Îmi doresc să fiți mai mult cu ochii pe blugi și să nu mă criticați foarte tare. Zilele astea am să revin cu un outfit frumos foc și foarte elegant!

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.