O mica schimbare de look!

Am făcut o fixaţie în a-i comanda și fetiței mele rochițe sau diverse haine. Având în vedere că în 80% din cazurile în care eu mă pozez ea este în spatele camerei sau chiar trage de poșeta mea sau vrea la mine în brațe așa că am hotărât să facem câteva poze împreună. Cei drept mi-ar fi plăcut să avea aceleași ținute. Poate voi găsi ceva de genul.

Comanda dresslink3Rochie cu dungi – link

Cercei – link

Geantă – link

Rochița Cristinei – link

În primul rând m-am vopsit. M-am vopsit cu SYOSS și am ales un arămiu. Nu mă așteptam să ies atât de roșiatică și voi reveni la blondul meu în scurt timp. Ca idee culoarea a ieșit destul de mult la prima spălare așa că nu cred că va rezista foarte mult. Dacă la început am fost surprinsă să văd cum am ieșit, acum aș putea spune că îmi place și parcă m-am obișnuit cu această culoare.

Acum să vă povestesc despre o parte din comanda mea Dresslink. Am primit această comandă înainte de a pleca la Cluj și am avut aceste haine cu mine, în speranța că voi reuși să mă pozez cu ele dar acolo a fost foarte rece și nu am avut parte de hăinuțe atât de subțiri. În primul rând eu am purtat o rochiță cu dungi. Rochița are un material sintetic și elastic. Nu m-a deranjat deloc acest aspect dar știu că unele persoane nu tolerează un astfel de material.

Comanda dresslink12

Prețul rochiei este foarte mic. Cu tot cu transport ajunge undeva la 20 lei. Un preț rezonabil.  Am și o mică problemă care mă deranjează la acest site. Am dat foarte multe comenzi pe Dresslink și mi-am luat haine de la ei de la S la XL. Nu au o unitate la mărimi și trebuie să urmărești tabelul cu dimensiuni pentru a vedea unde te încadrezi. Ca să fie și mai frumos, la această rochie dimensiunile sunt trecute în inch. Mi-am luat L la această rochie pentru că această mărime predomină în comenzile mele dar se pare că îmi este cam fixă. Bine măcar că am încăput în ea 🙂

Am accesorizat această rochiță cu o pereche de cercei cu perluță. I-am primit în aceeași comandă și sunt topită după ei. Au o parte fixă care vine pe ureche și o perluță care este mobilă. Sunt drăgălași foc. Nu știu dacă ați văzut dar bijuteriile de pe Dresslink au transport gratuit. Prețurile bijuteriilor sunt foarte mici și eu mi-am luat diverse chestii de la ei. Calitatea este foarte bună și lanțurile sau inelele care le port zilnic nu s-au oxidat chiar dacă le-am ținut în permanență. Le recomand.

Am ajuns și la rochița Cristinei. Mărimea am ales-o în funcție de bustul ei și se pare că nu am fost foarte atentă pentru că îi este fixă. Ca idee, Criss are 50 cm la bust și la L are tot 50 cm așa că aici greșeala îmi aparține. Modelul este foarte frumos dar a purtat-o la poze și i-o voi da unei fetițe mai micuțe ca ea.

Comanda dresslink Comanda dresslink6 Comanda dresslink7 Comanda dresslink8 Comanda dresslink9 Comanda dresslink11 Comanda dresslink13

You may also like

18 comentarii

  1. Mi se pare ca iti sta foarte bine cu parul vopsit asa! O schimbare e mereu bine venita!

  2. Wow, sexy mami!!!
    Sunteti superbe amandoua si iti sta foarte bine cu nuanta asta la par!
    Rochita iti vine…hot, hot!
    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.