Păr mai des, cu mai mult volum și un mic truc de la Toppik pus în practică de mine

Mereu m-a preocupat felul în care arată părul meu și am căutat în permanență să-l port cât mai aranjat, mai curat și să arate cât mai frumos. Chiar dacă mi-aș fi dorit un păr mai lung, mai des și să aibă ceva mai multă personalitate, în realitate eu am un păr ușor ondulat, cu foarte mult volume, dar de fapt el este răruț. Faptul că este ușor ondulat mă deranjează pentru că nu are o formă prea interesantă și asta mă împinde mereu către aparatele de styling și în special către placă.

Toppik m-a surprins plăcut cu nanofibrele

Nanofibrele de păr de la Toppik maschează rapid și eficient părul rar și subțire. Sunt alcătuite dintr-o sursă de cheratină naturală, asemănătoare ca textură și aspect cu firul de păr uman, sunt imposibil de detectat după aplicare, chiar și privind de la o distanță de câțiva centimetri. Acestea sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare să fie atrase ca un magnet de firele de păr, pentru a crea instant aspectul unui păr des și plin de volum. Ele sunt rezistente împotriva ploii, vântului și transpirației. Se păstreză într-o stare perfectă timp de 3-5 zile sau până la următoarea spălare.

Aceste nanofibre pot fi folosite atât de femei cât și de bărbați. Sunt 9 nuanțe disponibile din care putem alege nuanța potrivită.

Această pudră pentru păr rar de la Toppik vine într-un recipient de plastic care are un capac cu găurele care facilitează aplicarea acestuia cu o oarecare precizie. Pentru o precizie maximă și o eficiență sporită, este recomandată pompița care se atașează tubului și pieptănul cu care se distribuie frumos și uniform produsul. Maschează foarte frumos golurile existente și este insesizabilă folosirea produsului.

După aplicarea acestora, se folosește spray-ul fiberhold care are rolul de a fixa aceste nanofibre. Acesta are un miros fresh și plăcut și mi-a dat impresia că fixează și ușor părul. Mi-a lăsat o impresie plăcută și l-am folosit și atunci când am avut nevoie de un refresh.

Ce facem când nu avem timp să ne spălăm pe păr și vrem un aspect plăcut și curat?

Părul meu nu se îngrașă foarte repede. Asta îndeamnă că la 3-4 zile îl spăl indiferent de cum arată el. A patra zi este puțin cu semnul întrebării pentru că sunt zile în care acesta arată bine, dar și zile în care el arată ceva mai ciudățel așa că prefer să apelez la șamponul uscat de la Toppik. Acest șampon mă ajută de fiecare dată să amân cu o zi sau chiar două spălatul pe păr. Nu este un lucru tocmai rău și dacă pot apela la astfel de trucuri, de ce nu?

Având experineța produselor de acest gen, am aplicat mereu sub șuvița de păr pentru a nu mă trezi că am urme albe prin păr la suprafață. Acest șampon nu mi-a creat neplăceri de genul și cred că la bază nici nu folosește acea pudră albă care este responsabilă cu absorbția sebumului de pe scalp. Important este că îmi dă un boost de energie părului, că se aplică ușor și după ce-mi trec mâna ușor prin păr și frec la rădăcină, acesta prinde volum și arată mult mai fresh. Îmi place mult de tot, plus că are și un miros plăcut.

Serul densificator Toppik are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire, efectul este îndelungat.

Acesta funcţionează foarte bine şi folosit împreună cu nanofibrele Toppik, fiind încărcat electrostatic cu o sarcina opusă. El creşte atracţia dintre nanofibre şi firele de păr, rezultatul obţinut fiind unul mult îmbunătăţit.

Mie mi se pare că sunt niște produse eficiente care pot fi folosite cu succes de persoanele cu probleme pentru că sunt eficiente și chiar rezolvă probleme. Datorită faptului că sunt niște produse care sunt apărut în urma unor studii amănunțite am căpătat o mare încredere în ele și le voi folosi cu drag și îndrăznesc să vi le recomand și vouă.

Eu am încercat să vă fac și o scurtă prezentare a produselor și tocmai din acest motiv vă las video-ul creat de mine. Nu este cel mai profi, dar pentru moment atât am reușit să fac și sper să v ă ajute să vă faceți o idee în ceea ce privesc produsele.

You may also like

14 comentarii

  1. Par intr-adevar produse foarte bune, eu de obicei folosesc produse profesionale speciale pentru parul vopsit blond, cel mai greu la mine este sa elimin galbuiul din par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.