The Con sustine bloggerii – povestea mea

Influențată de câteva prietene, acum vreo 2 – 3 luni, am luat o decizie foarte importantă. Mai exact să îmi mut blogul pe domeniu. Eu am blogul de vreo 6 ani. L-am deschis dintr-o curiozitate și câțiva ani nu prea am scris. În ultimii 2 ani am fost ceva mai activă. Nu sunt adepta schimbărilor radicale și recunosc că încă mai suspin după blogulețul meu.

bloggers-campaign

Gata. Mi-am șters lacrimile și acum să vă spun ce pași am parcurs. În primul rând am făcut un studiu amănunțit și m-am informat temeinic pentru a ști ce cerințe să am de la firmele la care urma să apelez. În primul rând eu aveam foarte multe articole și comentarii și aveam nevoie să mi le transfere pe toate. Vă spun din start că am apelat la dhost și că ei s-au ocupat de mutarea blogului meu. Pentru că am fost întrebată de foarte multă lume cât am plătit vă spun exact. Am plătit 85 lei pentru un an de comeniu .ro și o lună de hosting.

De ce am ales un an de domeniu .ro?

Am ales un an de domeniu pentru că la această firmă aveam doar această opțiune iar după acest an, dacă totul este ok pot plăti pentru acest domeniu pe viață. Firma care mi-a făcut transferul nu avea și posibilitatea de a-mi cumpăra domeniu pe viață pentru că aș fi ales această variantă.

În 2-3 zile toată mutarea a fost făcută și eram extrem de dezamăgită. În blogspot totul este frumos și ușor dar atunci când ești mutat pe domeniu va trebui să scrii în wordpress. Personal am impresia că este o platformă foarte dificilă și parcă te scarpini după ureche. Nu aveam cum să mai dau înapoi așa că a trebuit să încerc să-mi stilizez puțin blogul pentru că era urât.

Lucian, de la The Con, a fost salvarea mea

Recunosc că am încercat singură și cu mici ajutoare din partea altor bloggărițe dar am renunțat. Pentru că am stresat toate fetele cu problemele mele, am aflat într-un final că The Con are o campania de susținere a bloggerilor. Cu alte cuvinte, această firmă lucrează pentru voi timp de 2 ore în schimbul unui articol pe blog. Puteam să jur că la site-ul meu are de lucrat o zi. Persoana de contact a fost Lucian. Un tip de milioane. Eu nu știu dacă m-a înjurat sau nu dar mi-a făcut absolut toate mofturile și toate hachițele.

În primul rând el este responsabil de acest Logo frumos. A fost ideea mea de a avea o balerină dar el a încadrat-o în decor. Normal că nu mi-a plăcut din prima și că săracul a refăcut-o de vreo 2 ori, de îmi era oarecum să mai zic ceva. Cu alte cuvinte a făcut absolut tot ce mi-am dorit. Mi-a adăugat butoane sociale, mi-a schimbat tema blogului, ba chiar mi-a sugerat câteva teme care mi s-ar potrivi și mi-a mai instalat alte câteva mici programe. Eu sunt convinsă că adunat a muncit mult mai mult de 2 ore și îi sunt profund recunoscătoare.

De creare site-uri se ocupăt tot ei  și sunt convinsă că sunt foarte buni și pe această latură așa că dacă aveți nevoie de o astfel de firmă vă recomand să apelați la ei cu încredere. Sunt foarte prompți și cooperanți

 

You may also like

8 comentarii

  1. Imi place mult tema aleasa, logo-ul este foarte inspirat, blogul este aerisit si usor de citit! Fontul era bine daca era putin mai mare in rest totul e ok! Nota 10! Felicitari pentru acest pas, chiar a meritat tot efortul.

  2. Felicitari pt domeniu! Imi place mult logo-ul!
    Si mie mi se pare ca wordpress e foarte complicat, incerc sa ma dezmeticesc si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.