White ripped jeans (ootd)

Vineri am ieșit la un suc și o pizza. Afară era atât de frumos și nu am putut să ratăm prima noastră ieșire pe terasă. Cei drept legea asta anti fumat în baruri ne-a determinat să luăm această decizie dar nu regret deloc. Nu mi-a fost frig și m-am bucurat de compania prietenilor și de mâncare bună.

Blugi albi5

Bluză – link

Blugi – link

Geantă – link

Atunci când am aflat că pot ieși, am știut exact ce voi purta. Inițial am vrut să mă îmbrac cu blugii mei albi cei noi și cu teneși dar am zis că dacă tot ies, să fiu puțin mai elegantă. Nu mi-am mai cumpărat o pereche de blugi albi din liceu cred. Oricum aceștia sunt deosebiți pentru că sunt rupți și îmi plac mult de tot. Sunt ușor elastici și se așează foarte frumos pe picior.

Am purtat pantalonii cu o bluză pe care ați mai văzut-o pe blog și cu una dintre gentuțele mele noi. Este o gentuță mică și cochetă. Chiar este mică. Abia mi-a încăput portofelul, șervețelele și banii. Pentru o astfel de ieșire este perfectă dar în rest nu prea mă ajută. Îmi place mult bareta metalică.

Blugi albi Blugi albi2 Blugi albi3 Blugi albi4

You may also like

11 comentarii

    1. Am luat XL la astia si sunt si putin elastici. Imi vin foarte bine desi pe site am vazut ca la comentarii scrie ca sunt lucrati mai mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.