Statia de calcat Tefal cu aburi(GV8931)

Tefal2Anul acest iepurașul a venit cu o stație de călcat Tefal cu aburi așa că mă voi despărți de vechiul meu fier de călcat Tefal. Recunosc că îmi doream de ceva timp o stație de călcat dar din diverse motive am tot amânat să îmi iau una și se pare că norocul a fost de partea mea. M-am bucurat teribil să văd că sunt pe lista persoanelor care urmau să-l primească spre testare.

Am primit stația într-o cutie foarte mare și în mare viteză am deschis-o pentru că eram curioasă să văd cum arată și să o pun puțin la treabă. Am fost surprinsă de calitățile ei și de ușurința cu care poți călca. Să vă povestesc puțin de caracteristicile ei principale și ulterior am să vă povestesc despre experiența mea concretă cu aceasta.

Caracteristicile principale

 • principala calitate este jetul de abur puternic care este de 400g/min. Datorită lui ţesătura se întinde mult mai uşor şi nu mai este nevoie să reveniţi asupra cutelor pronunţate. Aburul poate fi activat din butonul Power zone care se găseşte în partea din exterior a mânerului – acesta declanşează abur doar prin vârf şi încă un buton pe interiorul mânerului cu ajutorul căruia pulverizează abur prin toată talpa
 • pe staţie găsiţi un buton anticalcar. Acesta se scoate prin deşurubare atunci când staţia este oprită şi se spală sub jet de apă rece.
 • staţia are spaţii special prevăzute pentru cablu de alimentare de la fier către boiler şi pentru ştecher. În felul ăsta nu este nevoie să să împiedicaţi de acestea prin casă.
 • are un sistem de blocare care face depozitarea mai uşoară şi pentru evitarea anumitor accidente
 • boilerul are o capacitate de 1,8 litri pentru sesiuni lungi de călcat.
 • talpa fierului are funcţia AutoClean
 • un alt mare plus este călcarea verticală. Aceasta poate fi utilizată pentru îndreptarea cutele fine sau chiar reîmprospătare ţesăturii

Tefal panou de control

Panoul de comandă

 • butonul on-of este cunoscut de toată lumea. Staţia poate fi folosită în 2 minute de la pornire. În momentul în care staţia nu este folosită pe o perioadă mai mare de 8 minute, aceasta se opreşte automat.
 • staţia este prevăzută cu 3 butoane cu ajutorul cărora vă puteţi alege tipul de ţesătură delicate, normal şi jeans. Atunci când porniţi staţia aceasta se deschide pe funcţia normal dar puteţi ulterior să selectaţi ceea ce vă doriţi.
 • cu funcţia eco reduce nivelul de energie cu 20% faţă de funcţia normală
 • pe staţie mai găsiţi 2 butoane pentru apă şi pentru calcar. În momentul în care staţia nu mai are apă aceasta vă atenţionează şi butonul devine roşu. Puteţi scoate rezervorul să îl alimentaţi cu apă şi să vă continuaţi sesiunea de călcat. Butonul de calcar devine roşu în momentul în care suportul special prevăzut este plin de calcar. Dacă în cazul alimentării cu apă nu este nevoie să opriţi staţia, în cazul curăţării calcarului staţia trebuie oprită.

Tefal3

Am ţinut cont de toate indicaţiile primite şi am trecut la treabă. Pentru că aburul este foarte puternic este suficient să călcați pe o singură parte.

Tefal4

Nu este de neglijat nici călcatul vertical. Este foarte bun pentru micile cute ale hainelor, pentru împrospătarea perdelelor sau atunci când suntem pe fugă. Am făcut și un filmuleț cu detaliile prezentate. Trebuie să îl încercați i voi pentru că merită. Dacă nu sunteți mulțumite de capacitățile stației Tefal vă dă banii înapoi în 60 de zile.

 

 

 

You may also like

15 comentarii

 1. Am acelasi model de statie de calcat. Niciodata nu mi s-a parut mai simplu sa calc lenjeriile de pat. Le impaturesc in patru si trec o singura data cu jet de aburi si cu fierul si sunt gata.

 2. Super sa ai asa un ajutor!Voi avea si eu in vedere un asa ajutor pe viitor!Statia Tefal e cea mai buna!

 3. Si eu am primit spre testare de la @Buzzstore si @Tefal aceasta statie de calcat.Este un ajutor de nadejde,economisesti timp ,este f eficienta datorita aburului de 3 ori mai puternic si poti calca chiar si vertical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.