Cat de incapatoare trebuie sa fie geanta unei femei

În secolul vitezei totul se întâmplă pe fugă și nu știi ce să faci mai întâi. Toată povestea începe cu înainte și după copil. Înainte de a avea un copil plecam ori de câte ori vroiam în oraș, în vacanță sau la iarbă verde. Îmi plăcea să merg seara pe faleză cu bicicleta și să îmi pun în coșuleț geanta și să mă plimb după pofta inimii. Cu siguranță cu toții știți aceste mici escapade. Nu vreau să mai vorbesc de mersul în club. Mi-am amintit de atâtea lucruri frumoase ….

Perioada de după venirea copilului este ceva mai schimbată. Nu poți ieși atunci la un suc oricând pentru că nu ai cu cine să lași copilul, pentru că copilul este răcit, pentru că la ora la care se găsesc prietenele tale să iasă tu trebuie să îl culci, etc. Și totuși se întâmplă să ieși! Și atunci pleci cu geanta plină de diverse lucruri folositoare sau mai puțin folositoare. Dacă mă vedeți pe mine cu un fel de geantă de voiaj înseamnă că am ieșit afară cu copilul.

Să trecem la lucruri mai serioase și să vă povestesc despre ce genți din piele. Evident că în primul rând trebuie să fie una spațioasă. Geanta mea trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru că atunci când plec de acasă îmi iau multe chestii cu mine.

De ce prefer gențile de piele? În primul rând acestea sunt mult mai rezistente. Calitatea este pe primul loc și din acest motiv este preferată de majoritatea femeilor. În al doilea rând cusăturile sunt mult mai rezistente și nu riști să ajungi acasă cu geanta fără barete. Găsiți pe site o grămadă de genți de damă dar trebuie să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

În scurt timp mă voi întoarce la muncă și voi avea nevoie de o geantă nouă. De această dată am nevoie de una ceva mai office. Am găsit câteva modele pe site care mi-au plăcut mult. Ce părere aveți despre gențile din piele?

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.