Poți apela cu încredere la cursuri de engleză online

Iubesc limba și este una din limbile străine pe care eu le ador. Am făcut pregătire dintr-a doua până întra opta și parcă tot nu o stăpânesc. totuși, cunosc cuvintele de bază și la un nivel mediu, conversațional, consider că mă pot descurca. Am pretenții ca și fetița mea să înțeleagă cât de importantă este o limbă străină. Tocmai din acest motiv punctez pe acest aspect să învețe și să repet și eu cu ea.

Cursuri de engleză online

Până în momentul în care a venit pandemia chiar nu consideram că un curs online poate fi eficient. Mi se părea dificil, destul de greu să-i atragi atenția unui copil și greu de înțeles. Eu cred că aveam aceste idei preconcepute pentru că nu știam exact modul în care decurge un astfel de curs. Pentru că toate cursurile s-au sistat și nu mai puteam ieși din casă am zis să găsesc activitate pentru fetița mea și varianta unor cursuri de limba engleza ar fi fost singurele la care aș fi putut apela, dată fiind situația.

Twinkle Star este unul din cele mai mari centre Cambridge care susțin cursuri atât online, cît și în format fizic. În plus, există varianta unei testări înainte de a începe cursul propriu zis pentru a vedea exact nivelul de cunoaștere de la care se încep cursurile. Ăsta este un lucru bun pentru că am avut surpriza ca fetița mea să învețe cuvinte de bază o perioadă lungă de timp. Chiar mă gândeam când va reuși să treacă la un nivel superior și să învețe și altceva în afară de animale, părțile corpului, etc.

Lecțiile sunt ușor de înțeles și profesorii au experiența necesară pentru ca copiii să prindă ușor informația. Pe mine m-a atrag genul lor de predare și chiar am văzut rezultate în ceea ce privesc achizițiile copilului pentru că eu eram în spatele laptopului pentru a vedea modul de abordare a lecțiilor și modul în care fetița mea înțelegea foarte bine de la profesor. Cred că era mult mai atrasă și mai captivată de lecția online decât lecția pe care o făcea cu profesorul de la școală. Este foarte important să știi cum să știi să te faci plăcut și să-i atragi pe copii chiar dacă nu ești fizic în fața lor. Cred că contează mult și faptul că profesorii de la Twinkle Star sunt niște profesioniști și știu exact cum să-și facă lecțiile în așa fel încât să-i atragă pe copii.

Engleza este o limbă importantă pe care trebuie s-o cunoaștem

Mama mea nu a avut ocazia să învețe o limbă străină. În școală ea a făcut rusă și asta nu a ajutat-o cu nimic. Engleza este baza multor lucruri și tocmai din acest motiv trebuie să punem bazele acesteia încă de mici. Îmi pare rău că la grădiniță nu a făcut suficient de multă, dar o dată intrată la școală am zis să punem bazele. Nu pot înțelege de ce tot mai mulți profesori de la școală nu pun accent și nici nu-și dau silința. Este drept că sunt mulți copii, ore puține, copiii nu sunt suficient de atenți și totuși experiența și dăruirea fiecăruia ar trebui să-și spună cuvântul.

Cristina a început să meargă la cursuri de engleză doar că a venit pandemia și toate acestea s-au oprit. Am primit o lecție gratuită cadou la Twinkle Star și am vrut să profităm de ocazie. A fost incredibilă experiența și am fost surprinsă să văd că fetița mea a fost captivată de tot ceea ce se prezenta și de interactivitatea cursului.

Cursurile sunt disponibile pentru diferite grupe de vârste și pe site găsiți distinct detalii despre fiecare nivel în parte. Evident că aceste cursuri pot fi disponibile atât pentru copii, adolescenți, dar și pentru adulții care vor să-și îmbunătățească nivelul de cunoaștere al limbii engleze. Sunt primiți copiii începând cu vârsta de 3 ani. Transparența este punctul lor forte așa că eu consider că îi puteți avea în vedere dacă vreți să puneți accent pe partea aceasta.

Informații despre cursurile susținute de Twinkle Star

Absolut toate detaliile legate de cursuri, prețuri sau o scurtă testare online care vă poate determina gradul de cunoaștere pentru a nu se pune accent pe informațiile pe care le aveți deja. Pe www.twinklestar.ro aveți toate informațiile necesare. În plus, este un chat online care vă poate răspunde la întrebările particulare pe care le aveți. Cursurile se pot ține atât în format fizic, cât și online. Rezultatele la examenele de Cambridge sunt garantate și asta nu mă face să cred decât că sunt niște profesioniști și metodele de predare și înțelegere sunt de un real succes. Mai multe informații puteți găsi și pe pagina lor de facebook Twinkle.

Voi ce nivel de cunoaștere al limbii engleze aveți? Vă tentează să încercați un astfel de curs al limbii engleze?

You may also like

16 comentarii

  1. Fetele mele fac amândouă engleza ,insă eu când eram la școală nu am făcut engleză .Mulțumim pentru informații !

    1. Ma descurc sa vorbesc în engleza, a fost una din limbile străine preferate… Sper sa asimileze și piticul meu la fel de ușor aceasta limba

  2. Minim,abia in cls a 9 am facut un lic de engjeza , inteleg discutia dar nu pot conversa, baietelul e super descurcaret sper sa mearga in continuare la fel.

  3. Mi se par faine aceste cursuri. Nu aveam acces la asa multe optiuni atunci cand eram mai mica. Eu vorbesc si inteleg engleza la nivel avansat asa ca nu este o optiune pentru mine. Cu toate acestea mai am si eu multe expresii si lucruri de invatat.

  4. Având în vedere ca în școală uneori nu este suficient ceea ce învață,mi-ar plăcea ca cei mici sa facă un asemenea curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.