Importanta colierelor statemnt intr-o tinuta

Iubesc accesoriile și cine mă cunoaște știe că am cochetat cu acest hobby. Acum vreo 2-3 ani mărgelitul era la modă așa că nu am vrut să rămân în urmă și m-am apucat și eu. Este o pasiune frumoasă și relaxantă iar pentru cine are idei și talent aceste aspecte îl vor scoate la înaintare.Eu sunt o persoană repezită i îmi place să iasă treaba bună și din prima, ceea ce nu este tocmai ok. Cel puțin nu în ceea ce privește această activitate.

Inițial am început cu cercei pentru că erau ușor de făcut apoi am trecut la brățări și coliere. La scurt timp după ce m-am apucat eu de această activitate au apărut colierele statement. Am fost fascinată de ele. Deci aceste coliere dau culoare întregului outfit și purtat peste o banală bluză uni totul arăta deosebit și poți ieși din anonimat.

Evident că am încercat și eu să fac dar munca era pe măsură. Trebuia să cumperi diverse materiale pe care să aplici diverse combinații de mărgele. Toate bune și frumoase dar dacă îți dai seama că după o zi întreagă de muncă te mai uiți mai bine la ceea ce ai realizat și ai impresia că modelul făcut nu este cel mai drăguț îți vine să o iei razna. Așa că vă spun eu, din propria experiență, că este mult mai ușor să le cumperi de la magazine specializate.

ModaGram este un magazin online specializat pe accesorii. Eu l-am descoperit prin intermediul acestor coliere statement sau guler care sunt la prețuri foarte mici. Având în vedere că știu cam câtă muncă este la un astfel de produs sunt convinsă că vă v-a încânta prețul infim.

În afară de bijuterii și accesorii mai găsiți pe site genți, ochelari de soare și chiar tatuaje temporare. Pe mine m-a cucerit și după cum v-ați dat seama mi-am luat și eu un colier statement. Mai analizez puțin produsele și în scurt timp dau și eu o comandă.

Vă plac colierele statement?

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.