O nouă schimbare cu vopseaua Expert Oil Fusion de la Loncolor

Mă vopsesc de ani buni. Chiar am pierdut șirul anilor de când fac asta. recunosc că îmi place să mă vopsesc și atunci când rădăcinile îmi sunt crescute, parcă nici părul nu mai are acea strălucire. În ciuda faptului că sunt blondă, nu mă vopsesc chiar atât de des. Cam o dată la 2 luni fac asta și îmi place să cred că părul meu nu este chiar atât de afectat.

Treptat am renunțat la acel blond intens care nu știu cât de mult mi se potrivea. Mă deranja și faptul că se vedea total inestetic atunci când îmi creșteau câțiva centimetri și am zis să apelez la un blond mai închis. Așa se face că de această dată mi-am ales 8.32 – blond auriu deschis și 8.71 blond bej.

Experiența mea cu aceste produse Loncolor și cât de bine s-a prins culoarea

Îmi doresc să mi se prind uniform culoarea și asta este dorința mea cea mai mare. Treptat am înceăut să renunț la blondul foarte deschis și am preferat aceste culori care sunt ușor mai deschise decât culoarea mea naturală. Eu aplic de obicei 2 nuanțe pe păr. Nuanța mai deschisă o aplic mai mult pe rădăcină și las să se deschidă părul natural. După 20 de minute aplic nuanșa ușor mai închisă peste tot părul care are rolul de a uniformiza toată culoarea.

Acest truct nu l-am inventat eu. L-am descoperit de la mama mea care este coafeză și care îmi face aceste combinații de când mă vopsesc eu. Problema este că de obicei culorile mi le alege ea sau mă consult cu ea. De această dată am ales singură culorile și am ales cam aceleași nuanțe cu o diferența extrem de mică.

Vopseaua este foarte ușor de aplicat și de lucrat cu ea. Diferența vine din faptul că în cutie are se găsește un plic de mix-uri de uleiuri naturale, care este specific vopselei Loncolor Expert OIL Fusion. Mixului de uleiuri naturale se adaugă în prepararea amestecului vopselei și are rolul de a  asigura eficiența maximă pe toată durata colorării. Astfel, părul capătă o strălucire radiantă, un aspect sănătos şi o ţinută impecabilă.

Culoarea s-a prins foarte bine. Chiar am urmărit acest detaliu și am fost plăcut surprinsă de rezultat. Pentru că în pachet am primit un kit complet de îngrijire din aceeași gamă, am profitat și am folosit exclusiv produse Loncolor.

Am șamponat și apoi am aplicat balsamul pentru păr vopsit de la Loncolor. Ulterior am folosit uleiul pentru păr vopsit care are rolul să protejeze părul și să mențină foarte bine culoarea.

Mă bucur de această experiență și sigur voi mai folosi această vopsea. Dacă vreți să vedeți penultima mea experiență cu această vopsea, puteți arunca o privire și aici.

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.