Hotel Mimosa – Paste la Bulgari

Am decis ca sărbătorile pascale să mi le petrec în Bulgaria alături de câțiva prieteni. Am ales un hotel bun din mai multe punct e de vedere și am ales un hotel de 4 stele (parcă) și am dat 180 euro pentru 3 nopți/4 zile all inclusive.

Am mai fost la Bulgari de Paște acum vreo 2 ani și a fost aproape ok adică aveam niște așteptări … cei drept nu foarte mari. După un drum lung și foarte aglomerat am ajuns bucuroși și fericiți la hotel. Știam că locurile de parcare sunt cu plată ți că ziua de parcare costa 8 leva pe zi(adică vreo 4 euro). Ca orice om normal m-am gândit că hotelul are parcare și că urmează să plătim la hotel însă … surpriză!!! Ne-a întâmpinat un tip care ne-a spus că locuri de parcare nu mai sunt și că va trebui să căutăm parcare la alte hoteluri evident contra cost. Hotelul avea în jur de 300 de camere și doar 27 locuri de parcare(în fața hotelului) și restul mașinilor urmând a fi parcate pe unde putem. La Nisipurile de Aur cică nu este bine să îți lași mașina pe unde apuci pentru că ți-o ridică imediat așa că am căutat o parcare cu plată și am avut noroc pentru că am găsit la un hotel din zonă și ne-a costat 15 euro pentru cele 3 nopți. Puțin dezamăgită de această problemă ne-am dus să ne cazăm.

Cum era și normal multă lume la recepție dar totul a mers repede și am reușit să intrăm în posesia camerei. Camera era suficient de mare cu un balcon care dădea la piscină, cu baie cu cadă, frigider, televizor, etc. Din punctul de vedere al aspectului camerei nu am avut nici un reproș pentru că nu au fost nici un fel de probleme.

Acum 2 ani când am fost la Nisipurile de Aur masa era puțin cam sărăcăcioasă …. stătea lumea la coadă la singura tăviță cu carne și la cartofi prăjiți și mă așteptam ca același lucru să îl găsesc și aici …. însă surpriză!!! Aveau foarte multe feluri de mâncare foarte bună și aveai de unde alege așa că nu am avut nici un reproș nici la acest capitol pentru că a fost foarte bine. Mâncarea era diversificată în fiecare zi și aveau și piept de pui la grătar, pulpe dezosate, cartofi prăjiți, piure, orez, sarmale, clătite, prăjituri și multe alte feluri de mâncare.

Barul se deschidea la ora 11 și se închidea la ora 23.00 și avea aceleași băuturi ca peste tot cu o calitate puțin mai slabă însă erau ok. De la 7.30 până la 09.30 era micul dejun și putea-i să îți iei de acolo ce vroiai să bei asta ca să nu mori de sete până la ora 11 în eventualitatea că erai pre matinal.

 

Piscinele exterioare erau foarte drăguțe. Aveam 2 piscine de copii cred(nu au fost copii în grupul nostru de aia nu sunt foarte sigură) și 2 piscine pentru adulți și 2 topogane. Șezlongurile de la piscină erau insuficiente dat fiind faptul că vremea a fost extraordinar de frumoasă și era o vreme numai bună de plajă. În prima zi nu am găsit șezlonguri însă după o noapte de distracție și nesomn am văzut că la ora 6.30 – 7.00 lumea venea și își punea prosoape pe șezlong ca să îl aibă peste zi și în felul ăsta am reușit să ne păstrăm și noi un loc la soare.

Am găsit niște cluburi drăguțe și cluburi de karaoke unde personalul era foarte drăguț și putea-i asculta și câteva melodii românești și nu în ultimul rând să bei niște cocktail-uri foarte bune la prețuri normale.

Prietena mea mi-a spus de cum am plecat din Galați că vrea să își cumpere niște creme cu trandafiri de Bulgaria pentru că îi plac foarte mult. Normal că nu puteam să trec indiferentă peste aceste cosmetice așa că mi-am cumpărat și eu cremă de zi, cremă de seară, gel de duș, loțiune de corp și cremă de mâini la prețuri foarte bune.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.