Cele mai îndrăgite genți

Acum ceva timp mi-am cumpărat o geantă de la Koton tip poștaș pe care am îndrăgit-o enorm și a fost foarte practică în așa fel că am purtat-o zile la rând și deși cred că o am de aproape 2 ani nu pare. Materialul este foarte calitativ și dacă mai am ocazia să ajung la un astfel de magazin, aș îndrăzni să-mi mai cumpăr o poșetă de la ei.

A doua geantă cumpărată în această vară este cea de mai jos. Am cumpărat-o la reducere și cred că am făcut cea mai bună afacere. Nu se vede extraordinar dar asta este geanta de care vă vorbeam. Deși ea ar mai merge purtată m-am cam plictisit puțin de ea și mă gândeam să o înlocuiesc cu una nouă dar cu același model. Doar cine nu caută nu găsește așa că am găsit o gentuță superbă care mă mulțumește din multe puncte de vedere (poate e puțin cam mică sau poate că pun eu în geantă prea multe lucruri dacă ascult ce spune scumpul meu iubit).

În realitate nu are culoarea asta așa muștar este o culoare mai dulcică și este o nuanță mai deschisă de maro. Este o geantă potrivită pentru vară. Dimensiunile ei sunt perfecte pentru a fi folosită cu strictul necesar.  Dacă nu îmi găseam această gentuță intenționam să profit și eu de reducerile la genți și aș căuta tot o geantă pe maro.

Vă place noua mea geantă?
MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.