Cele mai îndrăgite genți

Acum ceva timp mi-am cumpărat o geantă de la Koton tip poștaș pe care am îndrăgit-o enorm și a fost foarte practică în așa fel că am purtat-o zile la rând și deși cred că o am de aproape 2 ani nu pare. Materialul este foarte calitativ și dacă mai am ocazia să ajung la un astfel de magazin, aș îndrăzni să-mi mai cumpăr o poșetă de la ei.

A doua geantă cumpărată în această vară este cea de mai jos. Am cumpărat-o la reducere și cred că am făcut cea mai bună afacere. Nu se vede extraordinar dar asta este geanta de care vă vorbeam. Deși ea ar mai merge purtată m-am cam plictisit puțin de ea și mă gândeam să o înlocuiesc cu una nouă dar cu același model. Doar cine nu caută nu găsește așa că am găsit o gentuță superbă care mă mulțumește din multe puncte de vedere (poate e puțin cam mică sau poate că pun eu în geantă prea multe lucruri dacă ascult ce spune scumpul meu iubit).

În realitate nu are culoarea asta așa muștar este o culoare mai dulcică și este o nuanță mai deschisă de maro. Este o geantă potrivită pentru vară. Dimensiunile ei sunt perfecte pentru a fi folosită cu strictul necesar.  Dacă nu îmi găseam această gentuță intenționam să profit și eu de reducerile la genți și aș căuta tot o geantă pe maro.

Vă place noua mea geantă?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.