Scufița roz și ultimele raze de soare

Un nou outfit doar că de data asta puțin cam roz. Când mi-am ales acest cardigan nu m-am gândit nici o clipă că o să fiu chiar atât de  … ROZ și că iese tare de tot în evidență. După 5 minute de mers pe jos, îmbrăcată în acest fel, am întors o grămadă de priviri și sigur nimeni nu mă privea că arătam prea bine. Se uimeau cât de piți apăream eu cu acest roz strident. Ca și cardigan arată bine doar că trebuia să ar fi trebuit să mă orientez către o culoare mai normală.

Cardigan – link

Cum mi-am făcut părul

În ultimul timp îmi fac părul cu această perie de întins părul. Este o perie ieftină. Nu-mi arde părul mai rău decât o face o placă de întins părul și care este foarte eficientă în cazul părului meu. Îmi place mai mult decât o placă pentru că îmi lasă volum la rădăcină și părul stă perfect până la următoarea spălare. De data asta am vrut altceva și pentru că am foarte multe ustensile de aranjat părul, am apelat data asta la peria mea rotativă de la Rowenta. Îmi place că-mi dă volum, îmi toarce frumos părul în partea de jos și o folosesc doar pe părul umed. În felul ăsta nu mai este nevoie să mă usuc și în 15-20 minute sunt aranjată. Mă deranjează că după o zi, maxim 2, vârfurile se întorc în exterior. Părul nu mai stă chiar atât de frumos părul. Se pare că doar părul meu se comportă astfel pentru că prietena mea folosește aceași perie și părul ei arată mult mai bine o perioadă mai lungă de timp.

Despre cardiganul roz de la FashionMia

În ultimul timp mi-am luat diverse lucruri de pe FashionMia. Au haine calitative și frumoase doar că mă deranjează că durează extrem de mult până ajunge coletul. Ultimele colete au ajuns în aproape 2 luni. Partea bună este că acestea au ajuns la poșta locală și nu a mai fost nevoie să plătesc ceva suplimentar pentru ele. Chiar aș fi curioasă să-mi spuneți dacă vă place cardiganul meu și dacă voi ați purta un model de genul.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

10 comentarii

  1. e foarte missto si foarte bine ca ai luat roz, ca destul o sa fie mohorata toamna si dispar culorile verii din peisaj si se lasa cu depresie. Tu o sa ai roz la purtator si o sa iti mearga bine. Si sa stii ca si eu port roz, desi nu sunt chair foaarte viu imbracata de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.