Îngrijire excelentă pentru picioare cu produsele Gehwol

În primul rând este vorba despre relaxare. Niște picioare relaxate ne pot da o stare de bine și un confort sporit pentru întreaga zi. Nu cred că trebuie să avem un ritual zilnic ede îngrijire, dar măcar o dată pe săptămână ar fi bine să le oferit ceva mai multă atenție și să ne îngrijim și de picioarele noastre.

Indiferent dacă este vorba despre tratarea bătăturilor, a ciupercilor, a pielii uscate sau de îngrijirea unghiilor – GEHWOL are soluții. Acest brand are produse tratament și de relaxare pentru picioare la care putem apela ori de câte ori considerăm că este nevoie.

Sare de baie pentru picioare obosite

Unul dintre tratamentele care dau rezultate bune este tocmai folosirea sării de baie și relaxarea picioarelor cel puțin 15 minute. Această sare de baie curăță intensiv, înmuie calusul, ameliorează durerea și reînvigorează piciorul obosit. În plus, produsul vine sub formă de praf, iar mirosul plăcut este foarte relaxant și ne induce o stare de bine.

Eu pun o mână de sare de baie într-un recipient cu apă caldă și apoi dizolv ușor sarea. Stau cu picioarele în apă minim 15 minute sau până când apa se răcește suficient de mult și apoi pot trece cu succes la pasul următor. De cele mai multe ori după această etapă urmează pedichiura. Dat fiind faptul că stau suficient de mult în apă, pielița, dar și unghiile sunt mai moi și este mult mai ușor de lucrat.

GEHWOL oferă o cantitate generoasă de sare de baie, așa că dacă vă alegeți același produs ca al meu, puteți să vă răsfățați cu 400g de produs. Mi se pare că ajunge o perioadă destul de lungă așa că merită investiția.

Balsam pentru picioare cu extract de castan sălbatic

Nu știu dacă sunt singura persoană care are amintiri mai puțin plăcute cu cremele de picioare. Aplicate pe perioada zilei sau chiar într-o cantitate nepotrivită pe timpul serii, aceasta lăsa o peliculă grasă la suprafață, iar purtarea unor sandale îmi dădea mari bătăi de cap pentru că piciorul aluneca.

Cremele pentru picioare au suferit mari modificări față de acea perioadă și acum pot fi aplicate cu doar câteva ore înainte de plecare, iar piciorul va fi pur și simplu hidratat fără senzația de piele încărcată. Consider că balsamul pentru picioare este potrivit pentru mine și îl aplic ocazional, atunci când mă bag în pat și am câteva minute libere pe care mi le aloc răsfățului.

Seara sunt cea mai conștincioasă din toate punctele de vedere. Nu sar niciodată peste aplicarea cremei de față, hidratarea picioarelor și ocazional îmi aplic și acest balsam pe picioare. Îmi simt picioarele mult mai fine după folosirea acestui balsam și chiar este o plăcere să simt miros de plante medicinale în dormitor. Parcă mă relaxează și îmi dă o stare de bine.

Inel de protecție pentru degete

Inelul de protecție a fost cadou. Acest inel flexibil din gel polimeric este bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, pentru o distribuire uniformă a presiunii și ușurare, de ex. în cazul negilor și bătăturilor. Recunosc că nu am probleme la acest capitol și i l-am dat mamei pentru a se bucura ea de el pentru că ea are câteva bătături. Fiind un produs tratament, acesta calmează foarte bine durerea și este foarte ușor de aplicat și purtat.

You may also like

13 comentarii

  1. Nu stiam de aceste produse pentru picioare dar o sa le incerc si eu pentru ca imi plac in special gelurile pentru picioare obosite si sarurile de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.