Despre tigara electronica

Când stăteam la mama acasă era suficient să fac curat în camera în care stăteam eu dar acum când stau cu iubitul meu a trebuit să facem curat în toată casa și am avut muult de treabă. Inițial am zis să nu întorc casa cu fundul în sus dar nu s-a putut! Cele mai frecvente întrebări ale vecinilor de bloc sau a lumii în general „Ai terminat curățenia?”. Toată lumea era fixată pe problema asta …

După ce am terminat curățenia m-am pricopsit cu o răceală care nu s-a manifestat foarte urât dar de care nu am scăpat încă.

Paștele mi l-am petrecut la Bulgari și am să fac o postare separată ca să vă povestesc și să vă arăt câteva poze cu hotelul în care am stat. Fiindcă sunt fumătoare am auzit foarte multe persoane că și-au cumpărat țigări electronice și am zis că ar trebui să încerc și eu. Iubitul meu și-a ales o țigară neagră însă eu am ținut expres ca țigara mea să fie albă. Am văzut multe modele și majoritatea pachetelor era de 2 țigări așa că nu a fost greu să conving o prietenă să ne cumpărăm amândouă un pachet.

Mi-am comandat acest pachet și fiindcă pachetul venea cu un singur încărcător mi-am mai luat un încărcător USB și pentru prietena mea. Pachetul costa 99 lei, încărcătorul USB 15 lei și transportul 12 lei. Am vorbit cu cei de la ofert-shop.ro și i-am rugat să îmi ajungă coletul până vineri pentru că vroiam să am țigara electronică în vacanță la Bulgari și m-au asigurat că o voi primi.

Iubitul meu a intrat pe site-uri cu cupoane de reduceri să găsească o ofertă bună. De obicei folosesc site-ul www.adulmec.ro pentru că are grupate oferte după mai multe site-uri și îmi vine mai ușor să le urmăresc. A găsit aici o ofertă pentru țigara electronică de mai sus pe care a dat 60 lei plus transportul 15 lei și am făcut aceiași mențiune să ne ajungă până vineri.

Dezamăgirea a apărut abia după ce au ajuns coletele. Am desfăcut repede cutia și am făcut țigara și am tras un fum …. a fost ok …. am tras al doilea fum și am simțit un gust amar pe buze și când m-am uitat la țigară curgea soluția din ea pe partea prin care trăgeai. Am încercat a doua țigară și am avut aceiași problemă …. curgea lichidul ală din ea când trăgeai din țigară. Am zis că trimit coletul înapoi și am sunat la site să văd care e procedura de retur. Au încercat să îmi zică o grămadă de prostii printre care și că am tras prea nervos din țigară și din acest motiv se scurge lichidul din ea …. ba că a fost agitată, etc. Într-un final am ajuns la un numitor comun și au acceptat să le trimit coletul înapoi și deși am fost puțin reticentă că voi mai primi banii înapoi astăzi m-au sunat să îmi spună  că le-a ajuns coletul și să le dau un cont în care să îmi vireze banii. Sincer vorbind m-am cam lecuit cu țigara mea albă … nu cred că îmi mai doresc.

A doua experiență a fost cu țigara prietenului meu care a ajuns și după ce a umplut-o cu lichid și-a dat seama că se scurgea lichidul ală. Nu era o problemă chiar așa gravă însă ceva nu era în regulă și am zis să sunăm la firma care ne-a trimis coletul să vedem cum facem … o dăm înapoi pe asta și ne dă alta? nu procedăm noi corect? Surpriză … nu a mai răspuns nimeni la telefonul unde vorbisem cu câteva zile în urmă cu o domnișoară ba mai mult telefonul era închis.

Au fost 2 experiențe total neplăcute și cred că am să fiu puțin mai reticentă pe viitor!!!

You may also like

4 comentarii

 1. Eu lucrez la tigari electronice si sincer au cam avut dreptate cand ti-au spus ca ai tras prea tare de ti-a venit lichidul in gura. Daca iti doresti o astfel de tigara mergi mai bine la un magazin de specialitate care poate sa iti si explice cum se foloseste tigara.
  Referitor la tigara iubitului tau, daca seamana cu cea din poza , inseamna ca atunci cand a incarcat clearomizorul cu lichid a picurat si prin tija din mijloc si de aceea curge.

  1. Mersi mult Andreea pentru sfaturi.Oricum imi mentin ideea ca tigara mea(cea alba) avea o problema pentru ca atunci cand o tineam invers lichidul se scurgea din ea si nu era normal.
   Referitor la tigara iubitului meu este posibil ca el sa fi turnat necorespunzator si sper ca pe viitor sa nu mai aiba probleme cu ea!

 2. Observ ca nu te-ai documentat deloc inainte….pe tot netul sunt o gramada care se plang de tzepetele pe care si le-au luat cumparat tigari electronice ieftine, de pe site-uri de reduceri. Tigarile electronice ieftine sunt proaste…Scurgerea de e-lichid, gustul neplacut si alte lucruri nu le intalnesti la o tigara electronica de calitate. Cei drept costa si aproape dublu…

  1. Trebuie sa recunosc ca nu m-am documentat deloc referitor la acest aspect si atunci cand mi s-a pus pata sa cumpar o tigara electronica nu m-am mai interesat deloc. Stiu ca tigarile pe care le-am comandat nu au fost cele mai bune sau cele mai calitative insa nu ma induram sa dau 300 lei pe o tigara si dupa ce o primeam sa imi dau seama ca nu imi place si in felul asta aruncam mai multi bani pe fereastra … asa m-am gandit ca 50-60 cat dau pe ea nu mai conteaza daca ii pierd.
   Este greseala mea oricum …. recunosc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.