Prima mea comandă ELF

Am descoperit de ceva timp un site de cosmetice www.eyeslipsface.com.ro. Prețurile produselor sunt accesibile așa încât fiecare își poate permite câte o BUCURIE.

Fiecare produs costa 8 lei(cu mici excepții) si tot aici găsiți și produse profesionale care au prețuri puțin mai mari dar nu cu mult. Daca nu a-ți aruncat niciodată un ochi pe acest site ar trebui să o faceți pentru că veți găsi ceva cu siguranță.

Frecvent pun oferte pe acest site iar eu am prins o ofertă drăguță … „La o comandă de minim 40 lei transportul este gratuit”. Analizând situația transportul era prin poștă și în concluzie era 8 lei … deci marea economie era de 8 lei dar asta e.

Am făcut poză la produsele pe care le-am comandat.
1. Tuș pentru ochi resitent la apă sub formă de creion
2. Primer pentru ochi
3. Luciu de buze cu efect de mărire

Sper să vă placă și vouă !!!!

Tușul este foarte bun și este cunoscut faptul că tușurile tip cariocă sunt mai ușor de aplicat pentru începători și în același timp se usucă ceva mai repede. Eu mi-am făcut treaba cu el și a fost o investiție bună.

Cel mai bun produs din această comandă a fost primerul pentru ochi. Acesta se aplică pe ochi înainte de a aplica fardul și are rolul de a prelungi rezistența fardului. Acesta nu se mai strânge atât de ușor și are o rezistență mult mai bună. Este foarte bun primerul și dacă îl mai găsesc am să-l mai cumpăr pentru că face o treabă excelentă.

Luciul nu m-a dat pe spate. Este ușor mentolat ceea ce face să îți simți buzele puțin diferit. Nu am văzut nici o chestie miraculoasă și în afară de acea mentolare, este un luciu de buze absolut normal.

Dacă și voi a-ți cumpărat produse de aici aș fi curioasă ce produse draguțe a-ți mai descoperit !

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.