Bugetul de după vacanță

Un an aștept vacanța la mare să plec în cel mai potrivit loc, să stau la soare și să lenevesc minim 7 zile. În ultimul an am început să caut vacanțe care să aibă cazări nu foarte scumpe, dar care să aibă un minim de confort. Nu vreau să am mâncare inclusă pentru că de multe ori pot mânca ceea ce-mi poftește sufletul fără să fiu nevoită să accept ceea ce mi se dă. Doar vacanțele în Turcia le prefer în varianta all inclusive sau ultra all inclusive. În rest, totul ține de ofertele pe care le găsesc.

Bugetul pregătit pentru vacanță este bine pus la punct și în mare parte încerc să fiu puțin chibzuită și să nu-i cheltui pe majoritatea din primele zile. Îmi place să mă distrez și să profit de micile bucurii ale locului, să vizitez locuri noi și să cunosc oamenii din zonă și dacă se poate să le aflu tradițiile.

Evident că atunci când mă întorc acasă nu am provizii foarte mari și merg tot timpul pe muchie de cuțit până la salariu. De cele mai multe ori se întâmplă asta și niciodată nu am rămas fără bani. Cu toate astea, se întâmplă să ai nevoie de bani pentru cheltuieli neprevăzute și nu prea știi cum să rezolvi situația. Nici nu am ajuns acasă din vacanță și am primit un telefon din partea unei prietene care m-a anunțat că vrea să facă nunta cu câteva luni înainte de planificarea inițială. Nu am fost curioasă să aflu detalii despre schimbările apărute pe parcurs. Mă gândeam doar că nu știu cum o voi scoate la capăt cu cheltuielile pentru că și planurile mele mi-au fost date peste cap.

M-am sfătuit cu o altă prietenă cu care trebuia să merg la nuntă și sinceră să fiu vroiam să iau niște bani împrumut pentru o perioadă scurtă de timp. Nu m-a putut ajuta și mi-a zis că ea a apelat la credit de nevoi personale Brasov și m-a îndrumat și pe mine să fac asta în cazul în care nu reușesc să fac bani din altă parte. Încă mai trag speranța că voi reuși să fac rost de bani și mi-am luat și o marjă de eroare.

You may also like

4 comentarii

  1. ce sa facem? cateodata mai apelam si la imprumuturi pe termen scurt, daca bugetul nu ne ajuta sa ne descurcam altfel. Mai ales dupa vacanta, cam la toata lumea sunt goale buzunarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.