Un bronz rapid și rezistent doar cu produsul potrivit

Iubesc bronzul și pielea arată mult mai bine atunci când prinde o culoare mai ciocolatie. Solarul este exclus din start. Nu vreau să am probleme cu pielea și despre acesta s-a tot discutat. Eu sunt cumva mai practică și prefer să apelez la autobronzante. Acestea pot fi folosite acasă atunci când avem nevoie și să ne bronzăm atât de intens pe cât ne dorim. Am descoperit pe Notino o varietate foarte largă de astfel de produse, iar au am optat pentru un produs tip spumă și unul tip spray.

Autobronzant folosit și părerea mea St. Moriz

Eu sunt o persoană care am o piele ușor măi închisă. Tocmai din cauza asta bronzul vine la mine rapid, dar anul ăsta am stat departe de soare. Am apelat la protectie solara sau am căutat umbra pentru că mă simțeam mult mai bine așa. Nu este un lucru rău doar că acum îmi doresc puțin mai mult bronz și autobronzatul mă ajută de fiecare dată. Recomandarea mea ar fi ca înainte de a folosi orice tip de autobronzant să exfoliați pielea înainte pentru ca acesta să se prindă uniform.

Spumă autobronzantă St. Moriz

Am descoperit spuma aceasta anul trecut. Inițial am fost destul de reticentă s-o folosesc pentru că-mi era teamă să nu cumva să ies ca un dalmațian. Fetele care folosiseră spuma autobronzanta St. Moriz spuneau că după aplicare trebuie să ai grijă pentru că pătezi cam tot în jur. De teamă să nu dau greș , am analizat foarte bine produsul și sfaturile fetelor care deja o încercaseră. Mi-am cumpărat și o mănușă St. Moriz specială pentru a aplica produsul de teamă să nu cumva să mă pătez pe mâini.

Spuma St. Moriz am aplicat-o direct pe mănușă și apoi am uniformizat-o pe piele. Sfatul meu ar fi să puneți puțin câte puțin pentru a observa atent locurile în care aceasta a reușit să ajungă. Un alt aspect pe care l-am urmărit a fost și acela de a nu lăsa o cantitate mai mare de spumă într-un loc pentru că eu cred că așa vă puteți păta. Am observat că pe unul din picioare părea a fi ca un fel de pată micuță și cred că acesta este motivul. Eu am continuat să mă masez și să ajungă spumă cam peste tot. Manusa de aplicare St. Moriz mi-a fost de un real ajutor pentru că fără ajutorul ei riscați să aveți mâinile pătate. Ea poate fi folosită și pentru aplicările viitoare pentru că rezistă foarte bine. Pentru că produsul nu ajunge pe palme, eu am folosit o pensulă stufoasă de machiaj și mi-am aplicat produs între degete și în zonele în care crema nu ajunsese.

Îmi place faptul că pielea nu rămâne lipicioasă după aplicare. Înclin să cred că au scos o variantă mai bună a acestei spume pentru că aceasta nu se transferă absolut deloc pe haine chiar dacă ele sunt deschise la culoare. Recomandarea ar fi ca după 4-5 ore să faceți un duș și veți observa că o mare parte din produs se duce, dar rămâne bronzul la locul lui. Chiar mi s-a părut că s-a fixat și mai bine și acea pată a dispărut. Se vede frumos și dacă aș vrea un bronz și mai intens aș putea repeta procedura.

Varianta mea de spumă autobronzantă este medie așa că pielea mea a arătat frumoasă și naturală. Nu a fost nici foarte închisă care să arate ca acel bronz deranjant. Rezistă foarte bine în timp. Produsul are 200 ml și ajunge pentru câteva aplicări bune. Sunt foarte mulțumită de produs și raportul calitate/preț mi se pare excelent.

Voi folosiți creme autobronzante? Care sunt variantele cu care vă înțelegeți cel mai bine? Ați folosit produse St. Moriz până acum?

You may also like

15 comentarii

  1. Pentru prima data cred ca de la tine am primit niste masti autobronzante, in rest nu am folosit niciodata, de fapt am vazut pe cineva care isi aplicase o crema bronzanta si care arata ceva in genul ,cand te speli si esti plin de praf si raman dungi dulgi , si mi a lasat o impresie proasta, desi vad ca in articolul tau daca respecti timpii de dat este ok.

  2. Sincer nu am folosit niciodată un autobronzant,ma bronzez vara destul de repede și îmi rezista destul de mult

  3. Folosesc spuma de la St Moriz de mai bine de 5 ani. Tot de pe Notino o iau si eu 🙂 Si da, manusa ajuta foaaarte mult!

  4. Recunosc, nu am folosit produsul, nici nu am aflat de el până acum.
    Cum spui, este important să folosești ceea ce ți se potrivește.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  5. De mult timp îmi doresc sa încerc si eu o crema autobronzantă, deci chiar ma bucura review-ul tău! o pun in wishlist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.