O belea nu vine niciodata singura!

Nu a fost ziua de ieri atât de stresantă ca cea de astăzi!
Ca să demonstreze câtă lipsă de respect şi nesimţire poate avea „scumpul” meu director, dimineaţă la ora 9 m-a chemat în birou pentru a mă întreba dacă mi-am găsit ceva de muncă?! În situaţia în care ieri m-a anunţat că voi fi dată afară şi nu aveam nici un document care să ateste vorbele lui. Răspunsul a fost pe măsură …. nu a venit nimeni să îmi pună în poştă nici o ofertă de ieri până azi.

Distracţia a început atunci când …. în acelaş birou …. am fost chemată să semnez de luare de cunoştiinţă a Deciziei de restrângere de activitate. Am cerut să fiu lăsată să o citesc la birou pentru a verifica exact ce legi şi articole îmi sunt trecute în acea decizie, lucru care nu mi s-a permis şi am intrat în conflict cu juristul. Rezultatul a fost că am fost ameninţată că mă va da în judecată pentru calomnie. Norocul meu a fost că am o cunoştiinţă care lucrează în acest domeniu şi m-a asigurat că totul a fost spus pentru a mă intimda şi a mă speria ca să ajungă mai repede la rezultatul dorit şi anume să semnez decizia.

Nimeni nu e de neînlocuit dar – uneori – este nevoie de mai multe persoane pentru a înlocui una singură!

Şi când mă gândesc că asta e prima mea zi de preaviz?! Sper ca totul să fie mult mai bine în restul zilelor şi să nu mai fiu atât de stresată.

V-am plictisit suficient pe această temă dar mă simt mult mai uşurată că am împărtăşit şi altora problema mea!!!

You may also like

5 comentarii

  1. in aceeasi situatie am fost si eu anul trecut in februarie, prostia mea a fost ca mi-am dat demisia si n-am luat somaj in felul asta, erau niste banuit putini pe care ii primeam. Orice sut.. e un pas inainte… stii povestea.
    Hai sa ai bafta!

  2. Multi am fost in situatia asta… eu cand mi-am dat demisia..(cerusem o micsorare de salariu ca vazusem ca nu are de gand sa-l mareasca..) pe 31 iulie le-am zis ca plec pe 1 august. M-au luat cu preavizul si le-am spus ca.." in perioada preavizului sunt in concediu"
    succes in contiunare!

  3. Eram consilier la o institutie publica. O institutie destul de micauta. Suna extraordinar de bine consilier dar salariul era destul de micut 1000 net!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.