Decathlon a deschis un nou magazin în Brăila

Decathlon este un magazin cu foarte multe articole sportive pentru adulți și copii. Înclin să cred că este extrem de cunoscut pentru că tot mai multă lume menționează produsele lor ca fiind de foarte bună calitate și la prețuri accesibile. Tocmai aceste detalii m-au convins și pe mine să apelez la ei atunci când am fost nevoită să merg la munte și am avut nevoie de echipamente speciale, dar tot de la ei am și bicicleta.

Deschiderea magazinului Decathlon în Brăila

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat primul său magazin din Brăila, situat în incinta Brăila Mall, pe Strada Principală 4B, sat Vărsătura, comuna Chiscani, județ Brăila. Odată cu noua deschidere de magazin, prima din acest an, reţeaua naţională ajunge la 28 de unităţi de vânzare. Pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Decathlon România, și în noua unitate se vor aplica măsuri de prevenție pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2 și pentru a garanta protecția acestora.

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafaţă totală de 2.313 mp și pune la dispoziția clienților 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp și tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeție, dar și pentru sporturi precum, box, dans, arte marțiale. Mai mult, magazinul dispune și de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafață de 203 mp. Deschiderea primului magazin Decathlon într-una din cele mai mari aglomerații urbane din țară a fost o decizie strategică, în linie și cu interesele și nevoile comunității locale, având în vedere faptul că orașul găzduiește 45 de cluburi sportive, două secții olimpice de înot și kayak canoe, iar la nivelul întregului județ se găsesc mai mult de 100 de asociații sportive. În plus, în zonă sunt intens practicate atât sporturile de echipă, cât și cele individuale, existând peste 50 de locuri de practică în medii naturale, precum și terenuri de sport și săli de fitness.

„Inaugurarea magazinului Decathlon Brăila reprezintă un pas foarte important în vederea continuării tradiției de a veni mai aproape de comunitatea locală cu care împărtășesc pasiunea pentru sport, de a face sportul cât mai accesibil românilor și de a promova o viață sănătoasă, mai ales în această perioada plină de provocări pentru fiecare dintre noi.

Decathlon – magazinul îndrăgit de persoanele iubitoare de sport și nu numai

Eu sunt o persoană activă în sensul că merg foarte mult pe jos. Nu pot să spun că fac vreun sport. Iubesc să merg cu bicicleta și tocmai din acest motiv mi-am luat o bicicletă de la Decathlon pentru că avea un preț bun, avea niște caracteristici foarte bune și calitatea s-a văzut. Spun asta acum la aproape 6 ani de la această achiziție.

Cumpăr destul de multe lucruri mai mult pentru copii. Au articole de iarnă foarte bune și într-o gamă extrem de diversificată. Începând de la costume pentru zăpadă, până la cei mai impermeabili bocanci. Iarna trecută mi-am făcut stocul de astfel de produse doar că din păcate nu am avut zăpadă.

Tot la Decathlon am apelat și atunci când a început Cristina înotul. Au costume de baie potrivite pentru cei mici, ochelari de apă, cască și chiar prosoape super absorbante care pot fi folosite atunci când vrei să te schimbi.

Eu sunt din Galați și mi-ar fi plăcut enorm să putem avea un magazin Decathlon în Galați. Este drept că magazinul lor online funcționează foarte bine doar că uneori este nevoie să merg personal în magazin ca să probez diverse produse, cum ar fi hăinuțele sau încălțămintea pentru copii. Până acum, cel mai apropiat magazin se afla în Focșani, așa că cel de la Brăila este cel mai apropiat. Magazinul din Brăila este mult mai mare ca cel din Focșani și cu o gamă mult mai mare de produse așa că sunt convinsă că îi voi trece pragul destul de des.

Voi vă faceți cumpărăturile din Decathlon? Care sunt produsele pe care le cumpărați atunci când ajungeți în magazin?

You may also like

19 comentarii

  1. Nu am magazin Decathlon în apropiere însă mi-ar plăcea să fac cumpărături de acolo! Au multe lucruri frumoase!

  2. Avem și noi un Decathlon în apropiere, dar nu l-m vizitat prea des. Știu însă că am găsit câteva lucruri interesante și la un preț bun. Cred ca le voi face o vizită zilele următoare.
    Mă bucur pentru voi, mai ales că am văzut că ați fost cu toții prezenți!

  3. Nu am un asemenea magazin aicea ,dar în apropierea este și sper să ajung și eu cât de curând pentru a cumpăra ceva îmbrăcăminte de la ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.