The One Ultimate Gel Oriflame – Cea mai rezistentă ojă

După ce am născut prima oară s-a schimbat ceva în organismul meu pentru că mai tot timpul aveam unghiile exfoliate, mi se rupeau destul de ușor și nicio ojă nu-mi rezista mai mult de 2 zile. În momentul în care ai un copil mic nu ai foarte mult timp pentru tine așa că a trebuit să găsesc soluții în acest sens.

Timp de mai bine de 2 ani mi-am făcut unghiile cu ojă semipermanentă. Sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut și de faptul că oja rezistă cel puțin 3 săptămâni și finishul acesteia este la fel de lucios ca în prima zi. În cazul în care nu obțineți aceste rezultate de la o ojă semipermanentă înseamnă că brandul ales nu este unul bun sau există vreo greșeală în aplicarea acesteia.

Oja normală cu finish asemănător cu cel al ojei semipermanente

În ultimul timp am tot folosit produse Oriflame, iar unele dintre ele m-au impresionat plăcut așa că vreau să le scot în evidență pentru a le face cunoscute. De această dată vreau să vă vorbesc despre cele mai noi oje Oriflame pe care am apucat să le încerc în ultimul timp.

Coletul de la Oriflame a fost o surpriză care a ajuns exact la fix pentru că trebuia să-mi refac manichiura. Eu aveam o ojă semipermanentă pe unghii și chiar ajunsesem la niște dimensiuni destul de impresionante ale unghiilor. Unghiile îmi crescuseră destul de mult și aveau nevoie de un refresh doar că mă pregăteam o mini vacanță la mare. M-am gândit că nu ar fi potrivit să încerc noua ojă la mare pentru că apa mării i-ar fi scăzut rezistența acesteia și nu ar fi fost elocventă testarea.

Oja The One Ultimate Gel Nail promite o rezistență de 11 zile și un finish ca cel al ojei semipermanente fără a folosi lampa. Mai exact, eu am primit 3 nuanțe: sorbet, red și gold mine plus un top coat. Ojele sunt suficient de opace doar că eu am preferat să aplic 2 straturi de ojă și am sigilat totul cu acel top coat special care se usucă liber fără lampă. În felul ăsta oja a avut 3 straturi.

Până să apuc eu să folosesc noile oje de la Oriflame, mi s-au rupt o mare parte din unghii și am fost nevoită să mi le tai foarte – foarte scurt. Am hotărât să încerc nuanța sorbet care este un nude și pe inelar să aplic goldmine. Oja a rezistat foarte – foarte bine în ciuda faptului că unghiile mele nu sunt în cea mai bună formă. Nu am așteptat să treacă exact 11 zile pentru că trebuia să particip la un botez și îmi doream să încerc acel roșu care mă caracterizează mult mai bine așa că voi reveni cu un update al acestui articol pentru a vă spune exact cum s-a comportat oja roșie.

Ce părere aveți de o astfel de ojă atât de rezistentă? Sunteți tentate să le încercați?

You may also like

12 comentarii

  1. Am catalogul si cand am citit nu imi venea sa cred ca sunt asa super , acum e confirmat si de tine !

  2. Arată super fain ,îmi plac cum se vede ! Nu am folosit oje de la oriflame ! Să le folosești cu drag !

    1. Foarte frumoase culorile!Dar nu prea am incredere in rezistenta ojei.Nu am gasit până acum o oră care sa reziste mai mult de două zile, bine poate daca nu faci nimic tine mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.