Dragoste de mama

Mama este cea mai dragă ființă din viața mea și are un loc special în inima mea. Îmi doresc tot timpul să reușesc să fiu ca ea și să fiu acea femeie bună, caldă, ascultătoare și gata să-mi sară în ajutor atunci când am nevoie. Am o mamă tânără, diferența de vârstă dintre noi este de doar 20 de ani și din acest motiv m-am simțit foarte apropiată de ea. Absolut tot am putut să vorbesc cu ea.

Ce apreciez cel mai mult la ea? Știe să asculte. Și acum mă gândesc dacă era interesată de toate prostiile pe care le făceam la joacă, în parc sau la liceu!!! Ea asculta toate poveștile mele puerile și niciodată nu mă certa că i-am povestit nu știu ce prostie. Îmi explica frumos că nu este tocmai bine ceea ce fac și încerca să îmi zică cum ar fi bine să procedez pe viitor. M-au ajutat aceste sfaturi pentru că ea știa absolut tot ce făceam eu și eu nu mă simțeam certată iar acest lucru mă făcea să mă destăinui tot timpul.

Singura persoană care m-a ajutat după și eu am devenit mamă la rândul meu a fost EA. Mă ajută și oricât de obosită sau de greu îi este să mă ajute nu îmi spune nu. gerovital-dermaAstăzi am fost la ea în vizită și stăteam de vorbă la o cafea despre riduri. Îmi explica cum nu știu ce rid de expresie s-a mai adâncit și că o deranjează. Imediat am căzut în visare și am început să o analizez. Dacă aș fi un doctor în frumusețe ce aș putea face? Aș netezi puțin acele riduri care o supără și atât. Este frumoasă așa cum este și nu cred că ar mai avea nevoie de alte îmbunătățiri.

Ridurile sunt o problemă frecvent întâlnită a persoanelor trecute de …. o anumită vârstă. Am și eu câteva care mă supără dar mă bucur că asta este singura problemă și sunt conștientă că nu mai pot arăta ca la 18 ani. Cel mai important este să avem grijă de tenul nostru și să îl îngrijim atunci când este nevoie pentru că o dată apărute ridurile acestea nu se mai dau duse așa ușor. În concluzie trebuie să prevenim ….

Pentru tenul tânăr se pot folosi o gmă largă de produse dar pentru tenul cu probleme sau pentru cel matur mult mai recomandate ar fi cosmetice profesionale. Pentru asta am ales Gerovital H3 Derma+.

Farmec a lansat prima linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ de Prof. Dr. Ana Aslan, creată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății, pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Purtând emblema Pharmaceutical Concept, gama este destinată farmaciilor, oferind consumatorilor soluţii cosmetice de înaltă performanță.

derma-min

M-am decis să încerc crema antirid si fermitate de la Gerovital Derma+ și în funcție de rezultate să i-o recomand și mamei. Pe site este menționat un studiu prin care în 28 de zile de folosire a acestei creme se văd îmbunătățiri. Nu cred că ar fi afișat un sondaj întâmplător pe site. În plus Gerovital este de foarte mult timp pe piață și și-a creat un renume datorită produselor calitative pe care le au. Cred că ar fi bine să folosesc și crema antirid contur pentru conturul ochilor concomitent cu crema antirid pentru un  efect garantat.

Articol scris pentru SuperBlog 2016 proba 3.

You may also like

8 comentarii

    1. Nu dar am citit ca sunt niște fiole care sunt tare bune in combinație cu crema. Trebuie sa ma mai documentez ca n ar fi soluții si pentru ridurile astea 🙂

  1. Felicitari pentru articol! Ai scris un articol frumos si emotionant, insa mi-ar fi placut sa respecti tema probei (nu esti doctor, nu lansezi vreun produ), sa vorbesti mai mult despre cele doua creme mentionate in articol si daca ai fi folosit un pic mai multa creativitate, atunci ar fi fost ideal.

    Felicitari inca o data si mult succes la urmatoarele probe!

    1. Multumesc pentru mentiunile facute. Am scris articol dupa cum am crezut si sincer nu as schimba nimic la el. Daca la alte probe m-am gandit mult si nici acum nu sunt pe deplin multumita de el … in cazul de fata sunt pe deplin multumita si sunt convinsa ca va fi un articol util si pe viitor si nu doar pe moment!
      Apreciez ca m-ai tras de maneca :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.