Lenjerie de Craciun de la Cumparamisim

Încă puțin și se termină acest an. Tragem linie să vedem realizările și punctele slabe. Am imprepsia că a trecut atât de repede acest an …. mai sunt doar 74 de zile și vine Crăciunul. Sunt tare curioasă să văd cum va reacționa Criss când îl va vedea pe Moș Crăciun.

Eu am început să mă pregătesc cu cadouri și deja am dat câteva comenzi pe care le voi primi cam într-o lună. Nu pot să vă zic ce am luat pentru că vreau să rămână secret pentru toată lumea și să se bucure de ele atunci când le va primi.

lenjerie-cumparamisim4-min

Am făcut o tradiție în a-mi cumpăra câte o lenjerie de Crăciun în fiecare an de la Cumparamisim! Lenjeria de anul trecut o găsiți aici.

Anul acesta am vrut o lenjerie mai serioasă pentru camera noastră și am mers pe maro. O combinație de culori puțin mai serioasă și în același timp în ton cu mobila pe care o avem. Lenjeria de pat de Crăciun am vrut să fie cu globulețe și cu cetini de brad. Este perfectă și nu cred că aș fi putut să găsesc ceva care să se potrivească mai bine.

lenjerie-cumparamisim5-minLenjeria pe care mi-am luat-o eu este compusă din 6 piese: are cearceaf, cearceaful pentru pilotă și 2 rânduri de fețe de pernă(pernă pătrată și dreptunghiulară). Eu am din ambele modele așa că îmi vor fi foarte folositoare. Nu le folosesc în același timp dar am să le alternez. Nu mai are rost să vă spun că lenjeriile de Pucioasa sunt cele mai calitative iar acest model face parte din categoria LUX. Materialul este dintr-un bumbac satinat plăcut la atingere. Este indicat să spălați această lenjerie la maxim 30 grade. Nu neglijați acest aspect dacă vreți să folosiți lenjeria o perioadă mai lungă de timp. lenjerie-cumparamisim-minCred că la începutul lunii decembrie voi putea folosi această lenjerie. Dacă nu voi aștepta primii fulgi ca să intru în atmosfera sărbătorilor de iarnă. lenjerie-cumparamisim6-minPe site găsiți multe modele vesele de lenjerii care le puteți folosi pentru camera copilului sau de ce nu și pentru voi. Nu uitați să vă faceți cumpărăturile din timp pentru că altfel riscați să fiși puse în postura să nu mai puteți alege și să vă cumpărați modelele care au mai rămas pe stoc.

You may also like

16 comentarii

  1. Chiar daca n-am copii, lenjeriile antistres – asa le numesc eu pe astea facute cu desene sau modele care alunga negurile din suflet – sunt binevenite in casa mea oricand, cu orice ocazie.

  2. 44? Mai sunt 74, Ramo, cred 😀 ce-as fi vrut eu sa mai fie doar 44! ar fi insemnat ca deja eram la casa mea. am si eu o lenjerie de la Cumparamisim, dar ma crezi ca n-am desfacut-o nici acum? Astept sa ma mut in casuta mea, apoi o sa ma rasfat cu ea!

  3. Superbe lenjeriile…dar mai sunt mult mai mult de 44 de zile pana la Craciun. Sa modifici in textca mai sunt peste 2 luni

  4. E superbă! Să o folosiți sănătoși. Faza tare e că mai e ceva până la Crăciun, însă îmi plac mult oamenii care se îngrijesc din timp de toate. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.