Rochia fulg de nea perfectă pentru serbarea de Crăciun

Serbarea de Crăciun este una dintre cele mai așteptate de mine. Asta poate și pentru că este prima serbare a Evei și mă face să fiu cu atât mai curioasă de reacția ei atunci când se va vedea pe scenă sau când îl va întâlni pe Moș Crăciun. Rolul primit nu este greu și sunt convinsă că-l va reține rapid. A început să învețe deja poeziile și nu mă preocup absolut deloc din privința asta. Singurele mele preocup[ri au fost referitoare la ținuta pe care ea o va purta la serbare.

La ultima ședință am aflat că Eva va fi fulg de nea. Asta m-a făcut să mă pun pe căutat și să-mi doresc să găsesc cea mai frumoasă rochiță pentru această ocazie. Dintr-una într-alta am descoperit site-ul celor de la AndreeaTex care mi s-a părut absolut perfect pentru ceea ce aveam eu nevoie. Pe lângă faptul că am găsit acea rochiță simplă, dar de efect care să o poarte în calitate de fulg de nea, prețurile erau unele decente. Recunosc că aceste două aspecte m-au convins să plasez o comandă pe site.

Rochia fulg de nea de la AndreeaTex

Rochia cu fulgișor văzută pe site-ul celor de la AndreeaTex m-a cucerit din prima. Mi-am dorit-o mult și coletul a ajuns foarte repede. Abia așteptam s-o pun pe Eva s-o probeze ca să văd exact cum îi vine. M-am bucurat teribil după ce am văzut-o îmbrăcată. Aceasta îi vine absolut perfect. În partea de sus este dintr-un satin frumos, lucios și îi vine perfect pe corp. Se închide la spate cu câțiva năsturei, iar mânecile se termină cu niște puf alb care o face să fie ca din poveste.

În partea de jos are un strat generos de tutu care face ca rochița să prindă suficient de mult volum și să arate ca din poveste.În partea din față rămâne doar acel tutu și în laterale și în spate vine un strat de satin care are pe margini puf. Rochia are o eleganță aparte și oricine ar purta-o s-ar simți o adevărată prințesă a fulgilor de nea. Eu aștept cu nerăbdare s-o îmbrac așa cum trebuie pe Eva și s-o pot poza în tot felul de ipostaze. Ideea este că trebuia să-mi fi ales de ăe site și o coroniță care să se potrivească, dar rezolv eu cumva și problema asta.

Costum popular pentru copii

Nu aveam un costum popular pentru Eva și dacă tot am plasat comanda pe AndreeaTex înainte de 1 decembrie am zis că este momentul potrivit să aleg unul. Acesta se poate purta mai mult timp pentru că ele nu au o mărime fixă și merge, cu siguranță, și la anul. Cu puțin noroc îl poate purta chiar și 2 ani. Ideea este că modelul ales de mine are 5 piese și cred că asta m-a atras și mai mult. Este alcătuit din: băsmăluță, ie din pânză topită, vestă, fotă roșie și opincuțe.

Intenționez să detaliez puțin modul în care acest costum popular este compus pentru a vedea cât de ușor este de purtat. Ia din pânză topită vine ca o rochiță. Aceasta este lărguță și se poate îmbrăca cu ușurință fără a crea vreun disconfort copilului. Mânecuțele sunt ușor strânse și asta face ca mânecile să aibă un volum plăcut. În talie se prinde fota. De ie este prins un șnur roșu cu care se prinde și fota. Se fixează ușor cu ajutorul unei fundițe în lateral. Vesta cu cănăfiori este frumoasă și este de un real efect. Arată atât de elegant și de frumos încât m-am îndrăgostit de această combinație. Băsmăluța a fost singura piesă pe care n-am putut s-o pun. Efectiv nu a vrut să pună pe cap și nu știu dacă asta s-a datorat faptului că nu este obișnuită și n-a văzut sau are ea un o problemă cu băsmăluța.

Opincuțele au fost extrem de interesante. Acestea sunt făcute dintr-un material ușor lucios de care sunt atașate 2 ațe negre cu ajutorul cărora acestea se fixează de picior. Arată atât de frumos, iar costumul oferă o prestanță aparte încât nu poți decât să te îndrăgostești de el.

Voi aveți serbare cu copiii de Crăciun? Care sunt costumațiile pe care aceștia trebuie să le poarte? Vă plac rochițele alese de mine?

You may also like

14 comentarii

  1. Imi aduc aminte cand eram mica si mama trebuia sa imi croiasca rochia sau costumul pentru serbare. Ce bine ca acum putem gasi de cumparat orice avem nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.