Vreimobila nouă de bucătărie … atunci căută online modelul potrivit

Zilele trecute făceam curățenie în sufragerie și eram extrem de mulțumită de felul în care arată. Sufrageria este ultima cameră pe care am renovat-o și dacă stau bine și-mi amintesc, asta s-a întâmplat fix acum un an. Așa mă apucă pe mine curățenia și întorsul camerei cu fundul în sus fix înainte de sărbători. Asta ca să stau eu cu stres dacă reușesc sau nu să termin totul până-n sărbători.

Totul a început atunci când mi-am dorit să schimb canapeaua

Nu mai făcusem curățenie în casă de foarte mult timp. Când spun asta mă refer la ras pereți și reîmprospătat varul. Planul era simplu și totul părea ușor doar că nimic din ce ne-am propus nu a coincis. Varul de pe perete s-a dat jos mult prea greu și a durat o săptămână și puțin întregul proces. În aproape 2 săptămâni jumătate am reușit să finalizez cu organizarea și cu finisarea pereților și abia după acest pas am putut să-mi și restul lucrurilor necesare în cameră. Primul pas a fost să-mi iau parchetul pentru că aveam camera goală și era uțor de pus. După acest pas am luat mobila, dar și canapea. Ca și ultim pas am luat accesoriile necesare pentru înfrumusețarea camerei.

Le-am achiziționat treptat din simplul motiv că nu vroiam să le depozitez în restul camerelor care deja erau ticsite de lucruri pe care urma să le pun în sufragerie. Camera a fost reorganizată de la zero. Parchet, tavan extensibil, mobilă și un colțar. Cam asta a fost ordinea în care le-am pus, iar acum când mă uit în jurul meu îmi este mai mare dragul.

Recunosc că una dintre cele mai mari dificultăți a fost ansamblarea mobilei. Dacă ar fi trebuit să fac asta singură, sigur nu m-aș fi descurcat. În schimb, soțului meu îi plac activitățile de genul și el a fost foarte interesat de îmbinarea acesteia și suspendarea ei pe perete. Am considerat că în felul ăsta câștig ceva loc în cameră. Mobilă schimbată mi se părea că era oarecum micuță ca și înălțime și parcă nici lungimea nu era bună. Acum mi-am pus amprenta personală și am ales ceea ce-mi doream și ce-mi place și chiar am făcut o alegere bună. Vroiam să aibă suficiente spații de depozitare pentru că am diverse chestii pe care vreau să le pun în locuri care să nu fie tocmai la vedere. Mi-a ieșit acest aspect și merge de minune.

Bucătăria și planul marii schimbări

Renovările și schimbările mă apuc mereu în preajma sărbătorilor. Mi se întâmplă frecvent să fiu în apropierea Crăciunului și să-mi vină mie idei să fac mici sau mari schimbări care să-mi întoarcă casa cu fundul în sus. Inițial bucătăria mea era o combinație de roșu cu crem. Nu era pe placul meu așa că mi-am dorit enorm de mult să o schimb. Cineva mult mai priceput ca mine a venit cu ideea să schimbe doar fațada mobilei. Toate aceste modificări le-am făcut anul trecut undeva la începutul lunii decembrie. Este drept că am terminat la timp și că am fost mulțumită că mi-am satisfăcut dorințele și mi-am făcut bucătăria negru cu crem.

Atunci am fost bucuroasă că am terminat la timp, dar nimic nu era la punct și virgulă. Mici probleme și nepotriviri au fost. Nu este ca atunci când îți faci o mobilă la comandă sau când îți iei o mobilă de-a gata. Eu sunt o mare iubitoare să bucătăresc și-mi petrec destul de mult timp în acest spațiu așa că vreau să creez un loc prietenos și practic.

Bucătăria Sofia găsită pe Vreimobila.ro mi se pare că mi se potrivește mănușă. Faptul că este o bucătărie micuță nu mă deranjează pentru că nici a mea nu este mai mare. Ideea este că mă atrage compartimentarea, dar și culoarea. Este drept că spațiul mic nu-mi permite să fac foarte multe artificii, să includ foarte multe aparate electrocasnice și nici să am foarte multe spații de depozitare, deși mi-aș dori. Pe site sunt disponibile 3 dimensiuni în cazul în care vreți să o potriviți cu spațiul de care dispune fiecare.

Mobila are și câteva aspecte care poate fi personalizate. Printre opțiunile disponibile pe site sunt culoarea, dimensiunea și modul în care vrem să așezăm cuptorul. Aceste aspecte sunt suficiente pentru a ne putea hotărâ și a ne personaliza în așa fel încât să ne creăm un spațiu perfect pentru nevoile noastre.

Un alt model care mi-a atras mie atenția este cel de mai sus. Îmi doresc o mobilă într-o singură culoare, iar albul mă reprezintă întru-totul. Cu toate astea parcă o mică pată de culoare este potrivită și frumoasă. Sticla dintre partea de sus și cea de jos mă atrage mult. Cred că este de un real efect și se poate curăța cu ușurință. Nu este inclusă în prețul mobilei, dar vreau s-o personalizez în acest fel. Modelul acesta de mobilă poate fi personalizat direct pe site și găsim 8 culori disponibile pe site. Tot aici găsim foarte multe dimensiuni și este disponibilă de la bucătării mici la cele foarte mari.Pentru acest model se poate alege culoarea blatului din 3 modele disponibile.

Cum facem să alegem mobilă de pe Vreimobila.ro

Vreimobila.ro este un site profesionist care știe să aleqagă cele mai bune produse pentru că își doresc să vadă clienți mulțumiți care să-i recomande pe viitor. Ei au sediu în Bacău pe strada Calea Moldovei numărul 152. În cazul în care considerați că puteși merge direct la sediu pentru diverse aspecte de pus la punct, le puteți trece pragul sau îi puteți contacta telefonic la Telefon: 0371 232 612 și toate aspectele sunt puse la punct pentru ca mobila să arate exact așa cum vă doriți.

Pe site-ul Vreimobila.ro găsiți piese de mobilier pentru fiecare cameră și au suficient de multe modele pentru fiecare persoană oricât ar fi ea de exigentă. Recunosc că una dintre categoriile care mi-au mai atras atenția a fost tocmai mobilierul pentru copii. Mi-aș dori ca acesta să fie modificat în scurt timp și am început să caut modele încă de pe acum.

Voi ce schimbări v-ați dori să faceți prin casă?

You may also like

12 comentarii

  1. Nu m-ar deranja sa schimbam mobila din bucatarie… din fericire inca rezista, dar culoarea de bej-maro nu ma prea atrage. As vrea ceva mai luminos si practic.

  2. Probabil in urmatorii ani vom schimba apartamentul pentru ca o sa creasca bebe, asa ca va trebui sa alegem o mobila de bucatarie de la zero.

  3. Sunt Extrem de mulțumită de mobila mea de bucătărie și de modul în care am aranjat fiecare piesă pentru a fi locul ideal de gătit și mâncat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.