Rochii potrivite pentru sezonul estival

Rochii sunt printre preferatele mele. Sunt perfecte în orice moment al zilei și singura atenție asupra căreia trebuie să ne orientăm este să le asociem cu locul în care acestea urmează să fie purtate și de momentul zilei în care vrem să le folosim. Sunt rochii care pot fi purtate atât în prima parte a zilei, cât și în a doua parte, doar că diferența o fac accesoriile cu care le combinăm.

Rochii scurte

Rochiile scurte sunt potrivite pentru persoanele care au picioare frumoase. Acest lucru se poate obține ușor cu puțină voință și cu ceva mai multă grijă asupra alimentației și sportului. Cremele își fac și ele treaba, dar vin ca o completare a primelor două aspecte. O rochie scurtă te poate scoate din anonimat, te poate face să te simți mult mai feminină și îți poate da o mai mare încredere în tine. Toate aceste condiții pot fi îndeplinite dacă corpul vă permite.

Ca să nu mai zic că putem merge puțin mai departe de atât și să încercăm și rochii scurte mulate. Chiar ar fi indicat să profitați de aceste piese vestimentare dacă arătați bine. O dată cu trecerea timpului veți regreta că nu le-ați purtat. În acest moment sunt atât de multe modele pe piață încât este imposibil să nu găsești ceva frumos și potrivit stilului vostru vestimentar.

Rochii de plajă

Rochiile de plajă pot avea multiple întrbunințări. Pot fi purtate și la o plimbare pe timp de zi în aer liber, dar poate fi folosită și la plajă. O astfel de rochie poate fi accesorizată cu o pereche de papuci și o geantă de plajă în momentul în care mergem la mare sau la piscină. Sau poate fi accesorizată cu o pereche de sandale cu talpă joasă și un rucsac sau chiar cu o gentuță finuță și poate fi purtată la o terasă. Aceasta este acea rochie lejeră care nu ar trebui să-ți creeze nici un disconfort. O gamă diversificată de astfel de rochii puteți găsi și pe Neer.ro.

Rochii midi

Rochiile midi sunt potrivite pentru mai multe tipuri de persoane. Pot fi purtate atât de persoanele foarte tinere care au un corp perfect, dar și persoanele care sunt ușor trecute de prima tinerețe. Ar fi de preferat ca în momentul în care alegeți piese vestimentare de genul să aveți o înalțime mai mare. Dacă sunteți micuțe de înălțime nu vă fi de ajutor o piesă vestimentară de genul.

Voi ce fel de piese vestimentare preferați pe perioada verii?

You may also like

12 comentarii

  1. Cu siguranta rochii. Asta e alegerea mea indiferent de anotimp. Nu trebuie sa imi fac griji pt asortarea a mai multor piese vestimentare, de aia sunt preferatele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.