Povestea din spatele unei bijuterii

Bijuteriile sunt cele mai de preț accesorii pe care le putem purta. Ar fi de preferat ca acestea să fie primite cadou pentru că în felul ăsta valoarea sentimentală a acestora crește considerabil. În general un inel este cel mai potrivit cadou atunci când vine vorba despre o surpriză, dar la fel de bine poate fi oferit orice altă bijuterie.

Povestea din spatele bijuteriei

Cea mai veche bijuterie a mea o am de la bunica. Este o plăcere să o port. De fiecare dată când am acea brățară la mână mă simt specială. Am impresia că atrage atenția și că este apreciată. Mă gândesc cu plăcere că aceasta a fost purtată de ea și faptul că m-a ales pe mine să o port mai departe pune o presiune puțin mai mare pe umerii mei, dar în același timp am și un respect deosebit. Îmi place bijuteriile de pe Jeulia. Aici am mai văzut modele frumoase de bijuterii și mi-aș dori să-mi completez setul de bijuterii cu ceva care să se potrivească.

Bijuteria mea este una puțin mai încărcată și ca s-o completez îmi doresc ceva simplu. Nici nu știu exact ce se potrivește, dar îmi doresc o bijuterie ceva mai simplă. Intenționez s-o port atât cu renumita brățară de care v-am povestit. Cu toate astea aș vrea să port inelul și simplu. Combinația dintre aur alb, aur galben și aur roz mereu a reprezentat un interes deosebit pentru mine. Se combină atât de frumos încât găsesc absolut ideal acest inel. Ar putea fi fashion ring perfect.

Dorințe care vreau să devină realitate

Simplitatea mă caracterizează, dar am și momente în care lucrurile ceva mai sofisticate mă atrag. Asta s-a întâmplat și în cazul modelului de mai sus. Inelul ăsta se ridică la nivelul așteptărilor mele și l-aș primi oricând cu brațele deschise. Dacă mă gândesc la momentul cererei în căsătorie – promise rings for her atunci modelul ăsta ar putea da pe spate orice fată.

Pentru persoanele care merg pe modelele cu pietre prețioase albe și care nu concep ca inelele să arate altfel, vă recomand categoria moissanite rings care sunt niște modele absolut superbe. Eu am un astfel de inel și îl prețuiesc ca ochii din cap. Îmi place că-l pot purta cu orice ținută și că se asortează ușor. Problema este că uneori încerc să ies în evidență și cu alte modele.

Voi purtați inele? Ce fel de modele preferați?

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.