Rochie Wholesalebuying

Astăzi vreau să vă povestesc despre o rochie pe care am luat-o de pe Wholesalebuying. Din păcate este o mare dezamăgire și am să vă povestesc unde am greșit eu.

 Rochie – link

Purtată de val și de prețurile mici nu am fost suficient de atentă la pozele de pe site. dacă vă uitați cu atenție pe site sunt puse pozele reale cu produsul doar că pozate din anumite unghiuri face ca acel produs să arate mult mai bine ca în realitate. Am intrat pe site și am văzut o rochie care la prima vedere pare a fi compusă din 2 piese. Inițial am adăugat-o în coș și am scos-o de vreo 2 ori până când am zis că trebuie să văd cum arată pe mine.

În primul rând mărimea îmi este mică spre fixă. Clar mi-ar fi trebuit un număr mai mare. De pe site-urile astea chinezesti mi-am luat de la M la XL dar de această dată am ales L, conform dimensiunilor de pe site. În partea de sus este cu decolteu în V și este strânsă la mânecă cu un elastic. Nu este nimic deranjeant doar că mărimea fiind puțin mică se mai ridică mâneca. În partea de jos mi-ar fi plăcut ca materialul să fie puțin mai gros. Este la fel de subțire ca în partea de sus și cade ciudat pe corp. să nu mai vorbesc despre mijlocul care se ridică la fiecare mișcare și aveam impresia că nu aș fi avut nimic pe mine. Un sentiment cu adevărat ciudat.

Clar această rochie nu este pe gustul meu și mi-ar fi plăcut ca în partea de jos să fie măcar puțin mai bufantă și să se vadă ca pe site. Pe mine nu se vede deloc așa. În primele poze este mai bufantă pentru că bătea foarte tare vântul.

 
 
 
 
 

You may also like

16 comentarii

  1. Mda…ea asa ..pare dragutica..insa prea scurta p gustul meu.Oricum stii mai bine,cum e materialul si cum se aseaza..eu zic a e potrivita unei fete decat unei femei ,mature..Parerea mea
    Aaaa si din experienta pe siteurile unde gasesti haine ieftine materialele sunt si ele…atat cat platesti…

  2. Hey, there, sexy lady 🙂
    Imi place cum iti sta si nu mi se pare mica… 😀
    Eu as purta-o cu strampi negri simpli, sau culoarea piciorului (sau deloc) si balerini. Ia sa incerci combinatia asta, sa vezi ca nu mai pare asa scurta!
    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.