Moda masculină și inspirație de ținute casual pentru sezonul rece

Încerc să vin în ajutorul soțului meu în ceea ce privesc hainele și tendințele actuale. Nici eu și nici el nu purtăm hainele care sunt în tendințe doar că încercăm să alegem acele modele care îndeplinesc simultan dorințele proprii și tendințele. Fac această mențiune pentru a vă arăta ce lucruri am găsit eu și să nu fiu judecată din prisma acestui aspect. Este posibil ca și vouă să vă placă alegerile mele, dar la fel de bine este posibil să nu fiți de aceeași părere cu mine. Eu m-am inspirat mai mult de la geek outfits pentru toate aceste lucruri și chiar au fost o bună sursă de inspirație pentru mine.

Tricourile sunt potrivite în orice anotimp

Bărbații poartă foarte des tricouri chiar și în anotimpul rece. Chiar dacă poartă o geacă mai groasă, nu au nicio problemă să poarte un tricou pe dedesubt. Consider că investiția într-un tricou este potrivită atât pe perioada caldă, cât și pentru perioada rece. Mie îmi plac imprimeurile amuzante și cred că acestea nu se demodează niciodată așa că investiția într-un astfel de tricou este pe termen lung. Iar dacă alegeți una dintre culorile neutre cu siguranță acestea vor putea fi purtate în foarte multe combinații. În categoria geek t shirt am găsit multe tricouri de genul și puteți măcar să aruncați o privire să vedeți ce imprimeuri drăguțe și amuzante au.

Pentru sezonul rece – un hoodie este perfect

Nu sunt genul care poartă haine elegante. Port atunci când am nevoie, dar în viața de zi cu zi port mai mult haine casual. Ador hainele comode și lejere care să mă țină în vreun fel. O pereche de jeans și un geek hoodies de genul ar putea fix ceea ce ai nevoie în zilele mai răcoroase. Mie îmi plac mult și genul ăsta de bluze care au un buzunar comun în dreptul abdomenului. Mi se pare că sunt extrem de practice, de versatile și chiar de comode.

Cămăși cu fel de fel de imprimeuri

Eu nu sunt genul de persoană care să cumpere haine strict pentru un sezon sau pentru un trend. Când îmi aleg vreo piesă de îmbrăcăminte mă gândesc că o voi purta și sezoanele următoare. Îmi plac cămăși cu fel de fel de imprimeuri. De exemplu, dând click nerdy button up shirts am descoperit tot felul de cămăși drăguțe cu imprimeuri jucăușe. Îmi place mult modelul de mai sus și această cămașă o văd potrivită pentru o zi de vară.

Per total, geek clothing m-a surprins plăcut și am găsit multe ținute bărbătești. Se pare că sunt pe placul meu și, după ce m-am consultat și cu soțul meu, am decis să adăugăm câteva astfel de produse în coș pentru că i-au plăcut și lui.

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.