Haine cu imprimeuri funny

Hainele sunt o necesitate și terapia prin shopping funcționează. Cel puțin în cazul meu dă rezultate și dacă am o zi grea sau dacă sunt de părere că-mi lipsește ceva din garderobă atunci este absolut nevoie să arunc o privire online în căutarea unor minunății. Mi se întâmplă să pierd ore întregi fără ca măcar să descopăr acel produs minune care să mă impresioneze. Cam așa s-a întâmplat și atunci când am descoperit teachergive.

Teachergive tops în tendințe

Am început să apreciez acele haine colorate, cu multe imprimeuri și foarte vesele. Chiar dacă am și momentele mele de liniște și cumințenie când aleg să port haine iuni sau simple, le apreciez în egală măsură și pe cele cu imprimeuri. Recunosc că am fost impresionată când am văzut genul de cămăși de mai sus. Cred că o cămașă cu creioane aș putea s-o port cu succes în prima zi de școală asortată cu o fustă simplă. Datorită faptului că sunt creioanele atât de colorate poate fi asortată cu ușurință cu oricare dintre culorile care se regăsesc pe cămașă.

Înclin să cred că este o categorie întreagă creată special pentru școală. Evident că acestea nu pot fi purtate de elevi pentru că aceștia se presupune că ar trebui să aibă uniformă, dar pentru educatoare, învățătoare sau chiar ca și părinte cred că ar fi numai bună o ținută de genul. Chiar am văzut o cămașă cu cărți, radiere, pete de cerneală și numere ceea ce mi s-a părut absolut superb. Găsiți multe modele de genul în categoria teacher t shirts.

Genți încăpătoare cu modele vesele

La capitolul genți nu stau excelent. Chiar zilele astea m-am uitat în dressing în căutarea unui model de geantă casual care să se potrivească la o pereche de jeans. Asta pentru că vestitul meu rucsac pe care-l port aproape zilnic a început să dea semne că-și dorește să fie schimbat. Nu am avut niciodată o astfel de geantă de pânză. Poate că tocmai din acest motiv am fost atrasă de modelul de mai sus. Teacher bag este categoria în care găsiți multe modele de genul doar că curcubeul este semnul preferat al fiicei mele cele mari și parcă am făcut și o obsesie pentru el. În pozele de pe site nu mi-am putut da seama dacă această geantă este compartimentată, dar chiar dacă nu are niciun compartiment, tot cred că mi-aș dori o astfel de geantă.

În geanta mea există în permanență o sacoșă care să mă ajute s-o folosesc ori de câte ori intenționez să cumpăr mai multe lucruri decât aș putea eu să duc. Iar în cazul ăsta o sacoșă de pânză ar putea fi de un real ajutor. În cazul în care aceasta ar fi personalizată sau cu un mesaj plăcut ar fi o plăcere să poată fi scoasă la aer. În categoria teacher tot bag găsiți mult mai multe modele de genul.

Vouă vă plac accesoriile colorate? Pe voi vă ajută în vreun fel terapia prin shopping?

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.