Lumânări parfumate cu fitil din lemn de la iNoor.ro

În lunile mai reci parcă simt nevoia să aprind lumânări parfumate, iar dacă acestea au un design frumos este cu atât mai bine. Când am descoperit lumânările celor de la Inoor.ro mi-am dat seama la ce nivel poate ajunge totul. Vreau să vă povestesc despre lumânările mele din ceară de soia și fitil din lemn care m-au cucerit în ultima perioadă.

Lumânări din ceară de soia cu fitil din lemn

Lumânările celor de la iNoor sunt confecționate din ceară naturală din soia. Ei nu folosesc ingrediente derivate din parafină, nu au aditivi și nici conservanți. În plus, nu au substanțe dăunătoare, parabeni sau sulfați. Consider că toate aceste aspecte sunt importante ce merită menționate pentru că fac ca lumânările lor să fie cât să poate de curate în ceea ce privesc ingredientele folosite.

Fitilul din lemn este deosebit față de cel clasic din bumbac, deoarece procesul de ardere este mai îndelungat, mai curat și creează o ambianță romantică. Aceste fitile trosnesc ușor pe măsură ce ard și asta intensifică parfumul și îmbunătățește experiența senzorială.

Experiența mea cu noile lumânări de la iNoor

Iubesc lumânările parfumate, iar aceste variante de la iNoor mi-au întrecut toate așteptările. În primul rând, designul acestor lumânări este absolut superb. Chiar le consider a fi niște lumânări elegante. Ambalajul este din sticlă groasă și cred că și acest lucru le face să fie și mai prețioase.

Prima lumânare pe care am aprins-o avea aroma Exxy. Numele parfumului este inspirat din jargonul australian. Aroma Exxy este un paradox olfactiv, un carusel de note fructate alături de note condimentate, întinse pe un pat de lemn rășinos, învelite cu parfum de mușchi, licheni și semințe aromate. Special concepută pentru cei puternici, pentru cei care își etalează prosperitatea fără nici o eschivă, aroma Exxy este un contur de forță, o intrigă bogată de miresme. Precum Cutia Pandorei, o lumânare parfumată cu aroma Exxy va revărsa asupra ta miresme și izuri subtile, mai bogate și mai intense decât te aștepți.

A doua lumânare este mult mai mare ca prima și aroma acesteia este Pianista. Aroma Pianista – cu ochii închiși, într-o stare de relaxare spre visare, poți să o simți cum îți pătrunde toate simțurile. Inspiră muzică, un pian într-o sală cu lumini difuze și o femeie într-o rochie lungă, de seară, plimbându-și degetele peste clape, în timp ce tu savurezi cu nesaț toată bucuria, pacea, romantismul, armonia și recunoștința acestui moment de răsfăț al sufletului, al minții și al trupului rămas mut în fața acestui compliment adus momentului.

Povestea recipientelor iNoor

Recipientele din sticlă mi se par extrem de elegante și modelul acestora este foarte plăcut. Susțin cu tărie că acestea ar putea reprezenta cadoul perfect. În colet am primit inclus un foarfec cu care pot tăia fitilul de lemn în cazul în care este nevoie. În plus, odată ceara consumată, recipientul poate fi spălat cu apă caldă și refolosit. Poate fi oferit celor de la iNoor pentru reumplere și puteți primi o reducere de 15%.

Eu trebuie să recunosc că la cât sunt de frumoase recipientele pot fi folosite pur și simplu drept decor sau ca suport pentru bijuterii după consumarea acestora. M-am mai gândit că acest vas poate fi folosit cu brio și ca bombonieră. Sunt multiple întrebuințările și chiar consider că merită să încercqați genul aceste lumânări parfumate pentru că am numai cuvinte de laudă și apreciere la adresa lor.

Vouă că plac lumânările parfumate? Cât de des le aprindeți în perioada rece?

You may also like

10 comentarii

  1. Foarte frumos ambalajul… Total diferit de ce am văzut pana acum… Cred ca au un miros divin… Sa te bucuri de ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.