Palton roz pudrat și cizme negre lungi(OOTD)

Mi-am cumpărat fel și fel de lucruri de pe Zaful, dar până acum nu mi-am luat și palton. Sau cel puțin nu acest gen de palton. Mi-a plăcut foarte mult modelul. Îmi plac hainele care subliniază talia și în rest curg ușor pe lângă linia corpului. Am vrut să-l combin cu cizme lungi și dorința mi s-a îndeplinit. Problema a venit din altă parte, dar cred ca v-ați dat seama ce vreau să spun.

Cercei – link

Palton – link

Cizme – link

Palton roz pudrat de la Zaful

Culoarea paltonului m-a fascinat. Tot timpul mi-am dorit un palton roz pudrat. Problema a venit în momentul în care a trebuit să-mi aleg mărimea. De obicei îmi aleg L, dar de această dată am zis că un XL mă aranjează mult mai bine. M-am gândit că voi purta un pulover pe sub acest palton și că nu vreau să stea lipit de corp sau să mă strângă. Am gândit așa mult, că mi-am ales greșit mărimea. Dacă luam L era absolut perfect.

Materialul este moale și plăcut la atingere. Are și un cordon cu care se poate evidenșia talia doar că nici cu acel cordon nu-mi sta bine pe corp. Cu siguranță îl voi face cadou pentru că pentru mine nu este potrivit deloc.

Cizmele negre lungi Zaful

Numărul de la încălțăminte corespunde cu cele ale noastre. Mi-am ales același număr și îmi vin perfect. Cizmele sunt simple, fără mari artificii, dar se văd frumos. Au fermour pe interior și cam atât. Materialul este de bună calitate. Le-am purtat de cîteva ori și arată foarte bine. Nu s-au deformat deloc. Au făcut o mică cută în locul în care se îndoaie piciorul. Tocul mic îi fac extrem de practice și pot fi purtate oriunde.

Cercei asimetrici

Cerceii i-am mai purtat și în alte combinații. Un cercel este lung și unul scurt și au câteva pietricele în partea de jos. Mie mi se par tare drăguși și i-am purtat de cîteva ori până acum. Modelul acesta l-am mai purtat și cu acest outfit care mi se pare că s-a potrivit mult mai bine.

You may also like

14 comentarii

  1. Ghetele par asa comode. Paltonul e tare frumos dar trebuie sa ai grija cu el. Sa nu il patezi sau ceva

  2. Culoarea paltonului imi place. Croiala asa si asa. Pacat ca nu te-ai orientat bine la marime de data asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.