Amintiri frumoase asociate cu un parfum elegant

Nu știu cum sunteți voi, dar mie mi se întâmplă destul de des să asociez o amintire cu un anumit parfum, cu o anume locație, etc. Parfumurile Avon sunt perfecte pentru a fi purtate zi de zi pentru că sunt extrem de calitative și persistente. Gama Today Tomorrow Always are parfumuri pe care le percep a fi destinate persoanelor elegante care acordă o atenție sporită felului în care arată. Nu am avut ocazia să încerc niciunul din cele trei, dar recunosc că am auzit numai cuvinte de laudă la adresa acestora. Din această gamă a apărut un nou parfum, The Moment, și despre acesta urmează să vă povestesc și eu.

Today Tomorrow Always(TTA) – The moment

Avon este un brand cunoscut prin faptul că are niște parfumuri de top. Se pare că aceștia au găsit cheia succesului, iar combinația de arome și mirosul întrece chiar și parfumurile de lux. Parfumul este prilejul perfect pentru a retrăi cele mai frumoase amintiri! Cu această ocazie poți descoperi un parfum inspirat din puterea emoțiilor, realizat cu ingrediente atemporale care îți induce cele mai dragi amintiri!

TTA The Moment este un parfum foarte fin. Acesta are ca note de flori romantice de neroli, magnolie memorabilă și ambră durabilă. Mirosul este floral, plăcut și de o intensitate medie. Pe piele persistă undeva la 6 ore și pe haine rezistă mult mai mult. Îmi place mult mirosul acestuia și consider că este exact unul dintre preferatele mele. Poate fi reaplicat dacă vă doriți asta.

Sticla are un design minimalist la fel ca celelalte parfumuri din gamă. Ambalajul parfumului este din sticlă și capacul acestuia din plastic. Eu am parfumul în varianta full size de 50 ml și cu siguranță îmi va ajunge pentru o perioadă lungă de timp.

Top 3 parfumuri Avon

Îmi aduc cu drag aminte de 3 dintre parfumurile pe care le-aș cumpăra oricând de la Avon pentru că mi-au lăsat o părere foarte bună. Toate dintre cele 3 parfumuri pe care urmează să le enumăr sunt persistente, cu un miros plăcut și la un preț mic. Ar putea învinge cu brio orice luptă cu parfumuri de la branduri cunoscute care nu reușesc să facă ceea ce pot face acestea.

Locul 1 în topul preferințelor mele este Rare Gold. Aș putea să spun că este amintirea cea mai frumoasă din perioada facultății. Locul 2 este ocupat de Far Away și chiar vă recomand oricare dintre gamele disponibile pentru că sunt foarte bune. Pe locul 3 cred că pot pune Little Black Dress cu Perceive. Îmi plac la fel de mult cele 2 și nu m-aș putea decide pe care să-l includ pe listă.

Voi folosiți parfumuri Avon? Care este preferatul vostru? Sunteți tentate să încercați TTA The Moments?

You may also like

12 comentarii

  1. Da ,am încercat destul de multe parfumuri de la ei și-mi plac pentru că persistă mirosul ,au parfumuri bune și prețul este ok .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.