Parfumul Eve Become – noua lansare de la Avon

Parfumurile Avon sunt în topul preferințelor mele încă din facultate. Mi se pare că parfumurile lor sunt accesibi, persistente și acest lucru nu s-a schimbat cu nimic în ultimii ani. Adică sunt parfumuri Avon pe care le folosesc de ani buni, iar mirosul, persistența și prețul este potrivit pentru orice femeie care nu vrea să aloce un buget exagerat pe această categorie, dar vrea să se facă remarcată. În ultimul timp am tot avut ocazia să încerc noile prafumuri Avon prin intermediul celor de la Buzzstore. Ultima dată v-am arătat TTA The Moment și acum tocmai am primit Eve Become.

Noul parfum Avon – Eve Become

Parfumul Avon Eve Become face parte din gama Eve, a cărei imagine este superba Eva Mendes. Sunt atât de multe variante ale acestui parfum, există Eve Confidence, Prive, Truth sau Elegance și cred că toate miros minunat. Pentru mine, Become e prima variantă pe care o încerc, dar nu îmi pare rău deloc și mi-a stârnit interesul!

Eve Become are ca note de vârf măr roșu, note de mosc inovativ care se împletesc cu Gardenia de August. Inima piramidei olfactive o constituie acordul butterfly, compus din nota de gardenie de august, YODANOL, o moleculă semnată Firmenich care potențiază mirosul gardeniei și moscului, și Ambroxan, o moleculă stabilizatoare, care crește persitența și oferă o aromă proaspătă.

Eve Become este o adevărată simfonie a aromelor. Pot spune că e unul din cele mai reușite parfumuri pe care le-am mirosit în ultima perioadă. Mirosul floral fructat se împletește absolut perfect și cred că este potrivit pentru această primăvară.

Noutatea în comenzile Avon

Revenind la perioada facultății, recunosc că am fost reprezentant Avon o bună perioadă de timp. Bani nu prea am scos, dar reușeam să-mi cumpăr tot felul de produse din comisioanele pe care le făceam. Era o super realizare în acea perioadă așa că îmi aduc aminte cu drag și cu plăcere de acea perioadă.

Acum comenzile se dau mult mai ușor. Nici nu este nevoie să intri în contact direct cu un anume reprezentant. Este suficient să consulți broșura online Avon, să alegi produsele pe care ți le dorești și să ți le poți comanda pur și simplu. Există opțiuni și în cazul livrării. Poți comanda coletul prin curier, la easybox sau la poștă. Prețurile diferă doar că eu fug de poștă pentru că sunt cozi mult prea mari și evit pe cât posibil. Chiar și plata acesteia poate fi făcută în momentul ridicării comenzii, la plasarea comenzii sau după câteva zile de la primirea comenzii(sper ca această ultimă opțiune să nu fie doar pentru cei care sunt reprezentanți).

Efectiv iubesc noul sistem de a comanda produsele. Mă simt mult mai bine să fac toate aceste lucruri în confortul casei mele și să-mi ajungă produsele acasă în doar câteva zile. COmenzile sunt identice cu cele ale unui magazin online pur și simplu. Diferența ar fi ca în cazul reprezentanților, apare un comision la totalul comenzii în cazul în care ating diverse praguri.

Ce părere aveți de noul parfum Eve Become? Voi ați reuști să îl comandați? Cum vi se pare?

You may also like

14 comentarii

  1. Nu am avut ocazia sa îl încerc… Imi place ambalajul…si cred ca si mirosul este fain… Sa îl folosești cu placere

  2. Buna! Nu am avut ocazia sa il incerc, dar ambalajul arata dragut, ca un fluture.
    Multumim de recomandare, sa il folosesti cu placere, o zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.