Accesorii pentru telefon care ne sunt de un real ajutor

Telefonul a ajuns acel accesoriu indispensabil fără de care nu putem face nimic. În plus, dacă vorbim despre un smartphone acesta ne ușurează extrem de mult munca pentru că avem toate lucrurile pe care vrem să le aflăm la un pas distanță. La orice oră din zi sau din noapte putem afla cele mai noi știri, vremea, câtă mișcare am făcut sau orice altă. Pentru ca toate acestea să se desfășoare în siguranță avem nevoie de accesorii potrivite pentru telefon.

Accesorii potrivite pentru telefon

Indiferent dacă este mai scump sau mai ieftin, telefonul trebuie protejat pentru că în el putem avea poze importante, contacte absolut necesare sau diverse aplicații pe care le folosim în mod normal și pe care le accesăm zilnic. Eu folosesc folie de sticlă pentru telefon pentru că în felul ăsta îmi protejez ecranul telefonului. Știu că sunt ușor neîndemânatică sau neatentă așa că prefer să folosesc o folii din sticla care să protejeze ecranul telefonului. În felul ăsta nu stau cu grijă dacă cumva, din greșeală, telefonul meu aterizează pe jos.

Trebuie să recunosc că fără voia mea am încercat eficiența foliei de sticlă. Mai exact, telefonul meu a căzut fix pe beton și șocul a fost unul extrem de puternic. Folia era bucățele și chiar aveam emoții ca nu cumva și ecranul telefonului să fie afectat. După ce am dezlipit folia am observat cu uimire că ecranul era intact. Eu am IPhone și la aceste telefoane ecranul este de sticlă și tocmai din acest motiv aveam emoții mari. Pentru 20 lei, cât am dat pe folie, am economisit costul schimbării ecranului telefonului care, cu siguranță, ar fi fost mult mai scump sau chiar daună totală.

Recunosc că folia de sticlă are și câteva detalii care sunt mai puțin plăcute și unul dintre acestea ar fi faptul că ecranul telefonului nu mai este la fel de sensibil ca atunci când nu are nimic aplicat. Poate că este ușor îngreunat touch screen-ul. Cu toate astea vă asigur că merită din plin investiția. Consider că puteți salva multe lucruri cu o investiție minimă.

Husa potrivită pentru telefon

Telefonul are nevoie de husă. Nu este suficientă folia de protecție. Eu mă împac mult mai bine cu o husă de silicon care nu-mi zgârie telefonul și mi-l protejează în același timp. Acum sunt atât de multe modele de huse moderne încât este aproape imposibil să nu găsești una care să fie pe placul tău. Eu recunosc că mi-am făcut stoc de câteva huse telefoane pe care să le folosesc și să le accesorizez în funcție de ținuta pe care urmează s-o port sau în funcție de poșeta pe care o voi avea. Asta vă sfătuiesc și pe voi. Nu costă o avere și este bine să avem grijă la micile detalii.

În plus, acum am descoperit husele antisoc care pot fi utile dacă vă știți la fel de neîndemânatice ca și mine. Acestea sunt puțin mai groase decât o husă normală de silicon, dar are și multe alte avantaje. Husa antisoc are silicon pe partea interioară și un plastic tare în exteriorul acesteia. Aceasta este prevăzută cu un inel care facilitează ținerea acesteia în siguranță.

Magline.ro vă oferă și variante potrivite în funcție de telefonul vostru în așa fel încât puteți combina husa cu folia potrivită pentru un plus de siguranță. Consider că acest aspect este de un real ajutor pentru a nu mai fi tot timpul atenți ca nu cumva să ne cadă telefonul. Ca s[ nu mai zic c[ pe site g[sim o foarte mare diversitate de culori din care putem alege.

Voi ce accesorii folosiți pentru telefon? Aveți curaj să purtați telefonul fără cele 2 accesorii menționate de mine?

You may also like

14 comentarii

  1. In niciun caz. Intotdeauna am folie de sticla si husa la telefon. M-au salvat in multe situatii cand mi-am scapat telefonul pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.