Rochii pompoase pentru evenimente

Iubesc rochiile și asta nu mai este un secret pentru nimeni. Întâmplarea face ca atunci când am un eveniment prefer să fiu ceva mai specială. Caut tot felul de combinații sau rochii noi sau îmi comand din timp genul ăsta de rochii doar pentru a nu mă lua prin surprindere. Online găsesc mereu cam tot ce-mi doresc și întâmplarea face că am un corp ușor pretabil pe diverse modele. Destul de rar mi s-a întâmplat să dau greș în alegerile mele.

Atunci când caut câte ceva dau și peste rochii pe care le ador și pe care mi-aș dori să le port doar că postura de invitat la acel eveniment sau dimensiunea acestuia nu o impun. Eu vreau totuși să vă arăt câteva rochii spectaculoase pe care mi-aș dori să am unde să le port măcar o dată.

În categoria prom dresses UK am găsit foarte multe modele de rochii drăguțe. Ca și prețuri nu pot spune că mi se par exagerate. Prețurile sunt în lire, dar consider că prețurile sunt mult mai bine decât în magazinele fizice pe care eu le frecventez. Modelul este cu adevărat special. Materialul din partea de jos care o înconjoară este superb. Probabil că este destul de greu să faci orice cu această rochie, dar … baba suferă la frumusețe.

Am avut o rochie similară când am fost nașă. Diferența este insesizabilă doar că materialul era verde. Mi se pare o rochie absolut superbă și ceva mai purtabilă ca prima. Cred că poate fi purtată cu brio pentru a putea fi remarcată.

De-a lungul timpului am fost destul de schimbătoare în ceea ce privesc culorile hainelor mele. Am pus mult accent pe negru într-un timp, după care am mers pe albastru ca mai apoi să mă orientez către verde. Nu prea am avut rochii roșii sau mult prea puține rochii galbene, dar cred că voi ajunge și acolo cândva.

Voi ce fel de rochii preferați la evenimente?

You may also like

10 comentarii

  1. Foarte faine rochiile, dar nu mi se par chiar asa pompoase. Sau bine, sunt deosebite, insa eu cand aud ,,pompos,, ma gandesc la ceva extra super bla bla care nu e pe placul meu :))) Insa acestea chiar sunt foarte faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.