Week-end plin de pregatiri

Week end-ul trecut am avut nunta unei cunoștiințe bune și m-am pregătit intens pentru acest eveniment. Am început prin a-mi vopsi părul și am amânat acest moment pentru această petrecere. Culoarea mi-am păstrat-o și tot blondă am rămas.

Aveam rochia pregătită … știam ce pantofi voi purta însă mi-aș fi dorit un colier statement. Am găsit un colier pe site-ul Meli Melo care era perfect pentru rochia care urma să o port.

Colierul poate fi achiziționat de aici și cu siguranță veți găsi aici produse adaptate pentru cerințele voastre.
Evident că mi-am făcut și o manichiură care să se potrivească și pe care am mai purtat-o și cu 2 săptămâni în urmă dar am uitat să o pozez și chiar îmi părea rău pentru că se vede foarte bine. Am folosit o ojă Gabrini neagră și un glitter de la Golden Rose.

Cum era și normal în timpul zilei am avut alte preocupări și nu am făcut nici o poză. În schimb mi-a făcut fotograful de la nunta și dacă voi primi pozele am să vi le arăt.
Am reușit să fac doar o poză cu telefonul … eu împreună cu 2 prietene și asta am văzut abia a doua zi. Am fost preocupată cu dansul, mâncat și discuții și am cam uitat de poze. Am să vă arăt o mică parte din ce am purtat și să vedeți cum mi-a stat colierul.

Calitatea pozei nu este una extraordinară dar vă puteți face o părere. Sper că v-a plăcut scurta mea povestire deși am fost puțin cam dezorganizată dar am atins toate subiectele propuse. Îmi puteți spune dacă v-a plăcut sau nu …. sau eventuale păreri.

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.